Ε.Π.Σ.Πειραιά: "Γκόλ με την Αλληλεγγύη"

H E.Π.Σ. Πειραιά καλεί τον ερασιτεχνικό αθλητικό Πειραιά – και όχι μόνο -να συμμετάσχει  και να  στηρίξει ενεργά  το τριήμερο προσφοράς στον συνάνθρωπο με  τις δύο σπουδαίες εκδηλώσεις:

1.«Γκολ με την αλληλεγγύη»

Αυτό το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου, σε όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων μας, όπου αντί για εισιτήριο, μπαίνουμε στα γήπεδα με τρόφιμα που στη συνέχεια η οργάνωση ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ θα προσφέρει σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Καλούμαστε όλοι,  φίλαθλοι ακόμη και οι  αθλητές,  παράγοντες, διαιτητές, ιατροί, παρατηρητές, θυρωροί κλπ να προσφέρουμε κάτι από το υστέρημα μας, μακαρόνια , ρύζι, γάλα, όσπρια κλπ.

Σε όλα τα γήπεδα αυτό το Σαββατοκύριακο, ακόμη και της Γ΄ Κατηγορίας που  ως γνωστόν δεν υπάρχει εισιτήριο, αυτήν την φορά θα υπάρχει θυρωρός, για να συλλέξει  τα τρόφιμα που θα  προσφέρουμε.

Οι  φίλαθλοι που τυχόν θα πάνε στο γήπεδο χωρίς τρόφιμα θα μπορούν να εισέλθουν αγοράζοντας κουπόνι αξίας 3 ευρώ.

 2.Αιμοδοσία την Τετάρτη 13 Απριλίου

Την Τετάρτη  13 Απριλίου και  τις ώρες 15.30 έως κ 20.00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της  Ένωσης στον περιβάλλοντα  χώρο του ΣΕΦ, η εκδήλωση της αιμοδοσίας σε συνεργασία με το «ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο»

Γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντική  είναι η ύπαρξη ικανής τράπεζας αίματος, δυστυχώς όλοι μας  το θυμόμαστε  όταν η ανάγκη για αίμα  αγγίζει εμάς τους ιδίους.

Καλούμε όλα τα σωματεία αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους με το Πειραϊκό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία  και να δώσουν λίγες σταγόνες αίματος.

Τις εκδηλώσεις στηρίζουν η
οργάνωση «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΕΙΡΑΙΑ», ο Σύνδεσμος διαιτητών Πειραιά, αλλά και η Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου