Απομακρύνεται το Grexit!!Αναμαζεύθηκαν Κοντονής- ΕΠΟ

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις, καθώς η Πολιτεία και η FIFA με την ΕΠΟ έφτασαν σε συμφωνία και αρχίζει και πάλι το Κύπελλο Ελλάδας.
Περίπου τρεις ώρες διήρκησε η συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή με τον πρόεδρο της
Ομοσπονδίας, Γιώργο Γκιρτζίκη και τους εκπροσώπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, Πρίμο Κορβάρο και Άτζελο Ρηγόπουλο και όλες οι πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία να ξαναρχίσει άμεσα το Κύπελλο πριν από την εκπνοή της διορίας που είχε δώσει η FIFA σε ΕΠΟ και Πολιτεία, αλλά και να προχωρήσουν σε μερικές ενέργειες για την επόμενη μέρα.
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, μέχρι την Παρασκευή (15/4) η Ομοσπονδία αναμένεται να αποσύρει την προσφυγή που είχε καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης του Σταύρου Κοντονή για την ματαίωση του Κυπέλλου και αιτείται στον Υφυπουργό να αρχίσει και πάλι, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα, αντιπροσωπεία της FIFA θα έρθει στην Ελλάδα, ούτως ώστε να εξετάσει το κανονιστικό πλαίσιο, όπως την Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά και τον κανονισμό διαιτησίας.
Κατά την αναχώρησή του από το Υφυπουργείο, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ανέφερε: «Mέχρι την Παρασκευή ο κ.Κοντονής αποφασίζει οριστικά την επανέναρξη του Κυπέλλου. Δεν έχουμε συμφωνήσει για τον τελικό. Επαναλαμβάνω ότι υπάρχει η δέσμευση να αρχίσει ξανά το Κύπελλο. Θα δούμε πως θα γίνει ο τελικός. Ισως εκτός Αθήνας, ίσως χωρίς κόσμο, ίσως με παιδιά στις εξέδρες».
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γκιρτζίκης σχολίασε: «Αποφασίσαμε στο Δ.Σ της ΕΠΟ και είναι γνωστή. Ας μη βιαζόμαστε μέχρι την Παρασκευή. Δεν θα πω αν το ποδόσφαιρο βγαίνει ηττημένο. Το θέμα είναι να έχουμε ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να σας το πω με βεβαιότητα. Ίσως έχει αποφευχθεί το Grexit. Εμείς κάναμε προσφυγή στο ΣτΕ για το Κύπελλο. Από τη στιγμή που θα γίνει, δεν υπάρχει λόγος προσφυγής. Προλαβαίνουμε να τελειώσουμε με το Κύπελλο, αρκεί να το οριστικοποιήσουμε την Παρασκευή».
 Πηγή:onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου