Ο Ιωνικός 1-0 τον Ατρόμητο

Νικηφόρα έκλεισε την σεζόν στην Νεάπολη  ο Ιωνικός κερδίζοντας με 1-0 τον Ατρόμητο Πειραιά, σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
 Ο Ιωνικός ήταν καλύτερος απέναντι στον Ατρόμητο που παρατάχθηκε με αρκετές ρεζέρβες.
 Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 76΄ ο Χρήστος Ρόβας με ωραία προσωπική ενέργεια.

 Ο Ιωνικός είχε ορισμένες καλές  στιγμές για να σκοράρει νωρίτερα, όπως στο 12΄,  σουτ του Σάμιου, που δεν ανησύχησε τον Αθανασόπουλο, στο 30΄ με ωραίο χτύπημα φάουλ του Νικολέτου που έδιωξε σε κόρνερ ο Αθανασόπουλος, στο 65΄ πάλι μες τον Ρόβα, ενώ στο 77΄  ο Ρόβας έδωσε ωραία πάσα στον Μπερνιδάκη, που όμως έκανε κακό κοντρόλ και χάθηκε η ευκαιρία.
 Ο Ατρόμητος στην πιό καλή του στιγμή είχε μιά κοντινή κεφαλιά του Δανασή που απέκρουσε ο Μάνης.
 Από τον Ιωνικό ξεχώρισαν οι Κατσικιάς,  Μπερνιδάκης,  Kρητικός, Σάμιος, Παντελίδης, κι ο Ρόβας που με την είσοδο του έδωσε πνοή, από τον Ατρόμητο πάλεψαν οι Σαμιώτης, Ευθυμιάδης, Αθανασόπουλος
Πολύ καλή η διαιτησία του Κώστα  Καρυοφύλη( Παπανδριόπουλου - Χρηστάκου)
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Μάνης, Παντελίδης, Κατσικιάς, Μιχελής,  Προβατίδης, Κρητικός, Σάμιος, Νικολέτος( 67΄ Πουλάκης),  Μπερνιδάκης ( 89΄  Δικαιόπουλος),  Μιχαλακάκος ( 55΄ Ρόβας), Αργυρίου.
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Αθανασόπουλος,  Σιγάλας,  Μαρινάκης,  Χριστόπουλος( 89΄ Κοντάκος),  Φυσαράκης,  Σενάι,  Καρνέσης ( 46΄  Μιχαηλίδης), Σαμιώτης, Δανασής, Ευθυμιάδης,  Ράπτης ( 72΄ Μητρόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου