"Σεφτέ" το Αιγάλεω μιά από τα ίδια ο Αετός...

Σεφτέ για το Αιγάλεω με το 2-1 επί του  άπειρου Αετού Κορυδαλλού, που παίζει,... αλλά
δεν παίρνει κάτι .
 Μπροστά σε περίπου 1500 φιλάθλους του, το Αιγάλεω ήταν μέτριο, απέναντι στον Αετό, που προσπάθησε , αλλά και πάλι δεν είχε ουσία ενώ υπέπεσε σε λάθη.
 Στο 12΄ χωρίς τίποτε να προμηνύει φάση για γκολ, το  Αιγάλεω προηγήθηκε όταν ο Ξενιτόπουλος σε λάθος
συνεννόηση με τον γκολκίπερ Κοντόπουλο- ο οποίος φέρει μεγάλη ευθύνη-  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του σε γύρισμα με το κεφάλι. 
 Ο Αετός προσπάθησε να ξεπεράσει το σοκ, δημιούργησε 2-3 σημαντικές φάσεις με τον  Ξενιτόπουλο, Σιδηρόπουλο,Μούτσας, ωστόσο το Αιγάλεω στο 60΄ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με κεφαλιά του  Ρούσσου, έπειτα από σέντρα του Κοκιναρά.
 Ο Αετός κατάφερε να μειώσει στο 83΄ ωραία κεφαλιά του Μπερίσα, ενώ στο 87΄  χάθηκε διπλή απίστευτη ευκαιρία για τον Αετό, προκειμένου να ισοφαρίσει το ματς, όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Αιγάλεω, ο Μπερίσα  σχεδόν εξ΄ επαφής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, και να διώξουν οι αμυντικοί του Αιγάλεω, γλιτώνοντας το .. έμφραγμα.
Mέτρια η διαιτησία του Μίαρη(Φαρμάκης - Σαββόγλου), ο Αετός ζήτησε πέναλτι στο 37΄ όταν ο Μουκέας σε έξοδο του χτύπησε τον Κράσι, για να διακοπεί μάλιστα το παιχνίδι, κι ο επιθετικός του Αετού να αποχωρήσει αιμόφυρτος.
 ΑΙΓΑΛΕΩ: Μουκέας, Ναυπλιώτης, Τζαφεράκος, Παπουτσής, Κωνσταντόπουλος, Παπαθανασίου, Σταύρου, Φουκαράς(80΄Μηλιώνης), Ρούσσος, Πασσάς(72΄Μεχμέτογλου), Κοκκιναράς(78΄Λοϊζίδης).
ΑΕΤΟΣ : Κοντόπουλος, Κουντουράς(55΄Καλλέργης), Ξενιτόπουλος, Καφαλίδης, Σύρμας, Σιδηρόπουλος, Τσακίρης(70΄Μπαμπουλάκης), Λέσι, Κράσι(43΄Μπερίσα), Μούτσας, Δρυμούσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου