Γκίνια και λάθη στοίχισαν στον Αετό

Ο Άγ. Ιερόθεος χωρίς να είναι καλύτερος πήρε σπουδαίο τρίποντο 
Σπουδαίο διπλό για τον Άγιο Ιερόθεο που πέρασε από τον Κορυδαλλό κερδίζοντας με 3-2, τον άτυχο Αετό Κορυδαλλού μπροστά σε περιπου 800 φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΕΑΚ Κορυδαλλού.

 Το συγκρότημα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου αδικείται κατάφωρα από το αποτέλεσμα, αφού  έκανα πολύ καλό παιχνίδι δημιούργησε τουλάχιστον 3-4 καλές ακόμη φάσεις, ωστόσο πλήρωσε δύο σοβαρά λάθη στην άμυνα, ειδικά  το ένα από αυτά ασυγχώρητο για  τέτοιου είδους σοβαρότητα αγώνες
Ο Αετός Κορυδαλλού  μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 10’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με όμορφη κεφαλιά του Κράσι.
Ο Άγιος Ιερόθεος,  με την σέντρα»  ευτύχησε  να ισοφαρίσει(11’), ο Κακλαμάνος με καταπληκτική μπαλιά τροφοδότησε  τον  κορυφαίο Μπερτσιά ο οποίος με έξυπνη κεφαλιά έκανε το 1-1 εκμεταλευόμενος άδρανεια στη  άμυνα των  Πειραιωτών.
 Ο Αετός  πίεσε απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο που στο διάστημα αυτό δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, και δημιούργησε φάσεις.
Οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στο 59’ όταν ο Μούτσας ανατράπηκε καθαρά από τον Γεωργίου με τον διαιτητή Διαμαντόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Καφαλίδης για το 2-1.
 Οι Κορυδαλλιώτες  έδειχναν ελέγχουν το ποιχνίδι, ο Άγιος Ιερόθεος δεν φαινόταν ικανός να  απειλήσει πέρα από ορισμένες σέντρες
Όμως στο 75’ ο Πανούσης με όμορφη προσπάθεια έγραψε το 2-2, για να έρθει ο Μπρετσιάς στο 78’ και να εκματελευθεί την ασυνεννοησία των Κοντόπουλου- Μπερίσα και να χαρίσει στον Άγιο Ιερόθεο ένα υπεροπολύτιμο «τρίποντο
Πολύ καλή η διαιτησία του Διαμαντόπουλου Αρκαδίας (Σταματάκος και Παλαμίδας Λακωνίας).
ΑΕΤΟΣ : Κοντόπουλος, Κουντουράς (89΄Μπαμπουλάκης), Ξενιτόπουλος, Καφαλίδης, Μπερίσα, Σιδηρόπουλος (89΄Σύρμας), Καλλέργης, Λέσι, Κράσι, Μούτσα, Δρυμούσης (70΄Τουλουβασίλης)
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Tερεκανίδης, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι, Κρητικός, Αλεξίου (66΄Νταουτάι), Γεωργίου, Αλιμπάς, Χίσο (70΄Νιζάμης), Πανούσης (80΄Καλογερής), Μπερτσιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου