Φύλλο και .. φτερό έκανε το Αιγάλεω, ο Αετός

 Ένας Αετός  πραγματικά εντυπωσιακός ειδικά στο α΄ μέρος διέλυσε κυριολεκτικά το Αιγάλεω το οποίο κέρδισε με 3-0.
 Η ομάδα του Κορυδαλλού και με αυτήν την εμφάνιση της έδειξε ότι  από συγκυρίες έχασε το εισιτήριο για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

 Ο Αετός άνοιξε το σκορ στο 21', όταν ο Κράσι έκανε το σουτ και η μπάλα μετά από κόντρα στον Παπουτσή κατέληξε στα δίχτυα του Τριανταφύλλου.
 Στο 26' ο Μπαμπουλάκης με πλασέ μετά από ωραία σέντρα του Μούτσα έκανε το 2-0 και στο 40' ο πάλι ο Μπαμπουλάκης  με φοβερό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, και με τους εξοργισμένους φιλάθλους του Αιγάλεω να τα βάζουν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους.
Στην επανάληψη ο Αετός έριξε ρυθμό και το  Αιγάλεω θα μπορούσε να σκοράρει τόσο στο δοκάρι του Κοκκιναρά στο 50', οσο στο τετ α τετ του Ρούσσο με τον Καλογερά στο 56' και την διπλη φάση του 87' με τον Μπερίσα να διώχνει στη γραμμή το σουτ του Πασά και στην επαναφορά τον Σταύρου να σουτάρει άουτ από το ύψος της περιοχής. 
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κορδολαίμη (Πολυχρονιάδης και Ρούντος)Ανατ. Αττικής.

ΑΕΤΟΣ : Καλογεράς, Καλλέργης, Ξενιτόπουλος, Σύρμας, Μπερίσα, Σιδηρόπουλος, Τουλουβασίλης (86' Τσολάκου), Λέσι, Μπαμπουλάκης (76' Δρυμούσης), Μούτσας, Κράσι (60' Τσακίρης)

ΑΙΓΑΛΕΩ: Τριανταφύλλου, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Θεμελίδης (46' Κωνσταντόπουλος), Ναυπλιώτης, Παπαθανασίου, Μεχμέτογλου (46' Πασάς), Σταύρου, Ρούσσος (82' Αραμπατζής), Κοκκιναράς, Λοϊζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου