Δρακόντεια μέτρα στο Αιγάλεω

Δρακόντεια μέτρα έχουν ληφθεί από την αστυνομία για το σπουδαίο ντέρμπι Αιγάλεω - Προοδευτικής, αφού για τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και του Υπουργείο Δημοσίας Τάξης το συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρείται υψηλού κινδύνου.
 Είναι χαρακτηριστικό ότι για τα μέτρα τάξης του ντέρμπι των δυτικών προαστείων έχει κινητοποιηθεί σχεδόν όλη η αστυνομική δύναμη της περιοχής και όχι μόνο.

 Οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο του Αιγάλεω  αναμένεται να περιφρουρούνται από τις αστυνομικές δυνάμεις ενώ διαθέσιμες  θα  είναι 3 διμοιρίες των ΜΑΤ, αλλά και άνδρες της Δίωξης αθλητικής βίας
 Για το συγκεκριμένο αγώνα υπάρχει κινητοποίηση από την ΔΕΑΒ, ενώ στο γήπεδο έχει δοθεί εντολή από την Γ.Γ.Α. να βρίσκεται και αθλητικός εισαγγελέας!!
 Η κρισιμότητα του ντέρμπι είναι μεγάλη για το γηπεδούχο Αιγάλεω αφού με κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης αποχαιρετά την προσπάθεια της ανόδου στην Γ΄ Εθνική, εν αντιθέσι με την Προοδευτική που στα 3 τελευταία  παιχνίδια των μπαράζ, ψάχνει από ένα μέχρι το πολύ 3 βαθμούς για να πανηγυρίσει την επάνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Η πρόσφατη ήττα από τον Άγιο Ιερόθεο έφερε απογοήτευση στον φίλαθλο κόσμο του Αιγάλεω κι έτσι  στο γήπεδο  σε συνδυασμό με το εργάσιμο της ημέρας -δεν αναμένεται ο κόσμος να ξεπεράσει τους 1500 φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου