Δρακόντεια μέτρα και απαγόρευση μετακίνησης στην Νίκαια

Κάτω από δρακόντεια μέτρα που θα πάρει η αστυνομία θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας στην Νίκαια ανάμεσα στην Προοδευτική και το Αιγάλεω την ερχόμενη Κυριακή.
 Φυσικά  η αστυνομία δεν θα επιτρέψει την μετακίνηση των φιλάθλων της Αιγαλεώτικης ομάδας, αφού ο φόβος για πρόκληση επεισοδίων είναι ιδιαίτερα σοβαρός.

 Αυτό ήτα το ρεζουμέ της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το πρωί στο γήπεδο Νικαίας, και στο οποία έδωσαν το παρόν οι επικεφαλείς της αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά του Αστυνομικού τμήματος Νικαίας, του Δήμου Νικαίας της ΔΕΑΒ, του υπουργείο Αθλητισμού της Ε.Π.Σ.Πειραιά και  των διοικήσεων  Προοδευτικής -Αιγάλεω.
Όπως γνωστοποίησε η διοίκηση της Προοδευτικής η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται κάθε απόγευμα από κεντρικό εκδοτήριο του Γηπέδου Νικαίας( 5-8 μ.μ), ενώ την ημέρα του μεγάλου αγώνα τα δύο εκδοτήρια του γηπέδου επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης θα είναι ανοιχτά από το πρωί.
 Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της Προοδευτικής κάνουν λόγο για το αδιαχώρητο την Κυριακή στην Νίκαια, αφού τις δύο πρώτες ημέρες της  διάθεσης των εισιτηρίων πουλήθηκαν  περισσότερα από 400 εισιτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου