Μιά Προοδευτική βγαλμένη από τα παλιά

Συνέτριψε με 4-1 το Αιγάλεω
Μια Προοδευτική βγαλμένη από τα παλιά και μέσα σε μιά εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι πάνω από 2500 φιλάθλοι της (κόπηκαν 1974 εισιτήρια), συνέτριψε με 4-1 το Αιγάλεω στην πρεμιέρα των μπαράζ, κάνοντας το πρώτο βήμα για την επάνοδο στην  Γ΄  Εθνική.
 Σε ένα παιχνίδι επιπέδου superleauge, που στους παλιούς σίγουρα θύμισε παλιές, καλές εποχές.


Οι Νικαιώτες με το σπρώξιμο του φοβερού κοινού τους, μπήκαν φουριόζοι στο ν αγωνιστικό δείχνοντας ότι θέλουν  πάσι θυσία το τρίποντο.
 Έχοντας πλήρη εδαφική υπεροχή, με ένα θαυμάσιο Ζαχαράτο στον χώρο της μεσαίας γραμμής συνεπικουρούμενος από τους σπουδαίους Γιακούπι, Μπέλερη, Ατματζίδη, Τζανέτο, η
Προοδευτική άνοιξε το σκορ  στο 20΄ όταν ο Ατματζίδης ελίχθηκε έξω από την μεγάλη περιοχή του Αιγάλεω, και με ένα ασύλληπτο σούτ άνοιξε το σκορ για να πάρει φωτιά το γήπεδο της Νικαίας.
 Κι ενώ  η Προοδευτική έλεγχε το παιχνίδι, το Αιγάλεω στην πρώτη του ουσιαστική στιγμή, βγήκε μπροστά με τον Πασσά που με ωραία ενέργεια και συρτό σούτ  έστειλε την μπάλα στην  δεξιά γωνιά του Μένιου για το 1-1, παγώνοντας αυτήν την φορά την Νίκαια.
 Πολύ γρήγορα, πάντως η Προοδευτική  έδειξε να ξεπερνάει το σοκ, αφού στο 43΄ ο εκπληκτικός  Τζανέτος από πλάγια θέση θέση έπιασε ένα συρτό - όχι ιδιαίτερα δυνατό σούτ που αιφνιδίασε τον Τριανταφύλλου, για να γίνει το 2-1 μέσα σε νέα αποθέωση.
 Στην επανάληψη η Προοδευτική μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει το παιχνίδι και τα κατάφερε σχετικά εύκολα, αφού το Αιγάλεω, φάνηκε να μην μπορεί να αντιδράσει.
 Στο 53΄ ο Ατματζίδης  ελίχθηκε από τα αριστερά  γύρισε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Αιγάλεω για να πεταχθεί ο Μαναριώτης και να  γράψει το 3-1.
 Στο 65΄ ο Τζανέτος έβγαλε στον κενό χώρο τον Ζελέκου που μπήκε στην  περιοχή και από πλάγια θέση πλάσαρε τον Τριανταφύλλου για το 4-1.
 Από την  έξοχη Προοδευτική δεν υπάρχει υστερήσας, ωστόσο οι Ζαχαράτος, Τζανέτος, Γιακούπι, Ατματζίδης, Μπέλερης, Κουσουρής ήταν όλα τα λεφτά.
 Από το Αιγάλεω που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, προσπάθησαν οι Παπαθανασίου,Πασσάς.
 Σχετικά καλή η διαιτησία του Βοιωτού Μιχαηλίδη( Φίλος- Παγγούρας οι βοηθοί), απέβαλε στο 88΄ τον Γιακούπι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ:Μένιος,Κουσουρής,Μύρκος,Ζίζηλας,Παπανικόλας,Μπέλερης(70'Σαμαράς),Γιακούπι,Ζαχαράτος(74' λ.τρ Τσίτσης),Μαναριώτης(61'Ζελέκου),Τζανέτος,Ατματσίδης.
ΑΙΓΑΛΕΩ:Τριανταφύλλου,ΠαπουτσήςΤζαφεράκος,Κωνσταντόπουλος,Μηλιώνης
(69'Θεμελίδης),Παπαθανασίου,Λοϊζίδης(57'Μεχμέτογλου),Σταύρου,Ρούσσος(57'Κοντιζάς),
Πασάς,Κοκκιναράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου