Έκπτωτη η διοίκηση της Ε.Π.Σ..Κυκλάδων


 Απειλείται  με αποκλεισμό ο Πανθηραικός από τα μπαράζ
Καταπέλτης κατά της ΕΠΣ Κυκλάδων ήταν η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, καθώς ουσιαστικά κηρύσσει και επίσημα έκπτωτη την Ένωση μας και τις αποφάσεις όλων των επιτροπών της.

Μετά από αυτή την απόφαση η συμμετοχή του πρωταθλητή μας Πανθηραϊκού στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική μπαίνει σε ισχυρή δοκιμασία, αφού η ΕΠΟ παραπέμπει στην απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, το οποίο παίρνει συνεχόμενες αναβολές λόγω της απεργίας των δικηγόρων.
Η επιτροπή απάντησε σε ερώτημα που έθεσαν η αντίπαλοι του Πρωταθλητή μας στα ειδικά μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική. Η απόφαση έχει να κάνει καθαρά με το γεγονός της αύξησης των μελών από 9 σε 11, πράγμα που δεν συνάδει με το καταστατικό της ΕΠΟ, το οποίο αναφέρει ότι για να υπάρξουν 11 μέλη στο ΔΣ θα πρέπει να υπάρχουν 31 ομάδες και πλέον ενεργές στα πρωταθλήματα της εκάστοτε Ένωσης.
Έτσι οι εξελίξεις αναμένονται να είναι ραγδαίες, αφού η λύση στο πρόβλημα μπορεί να έρθει μόνο με την άμεση προκήρυξη εκλογών στην Ένωση μας, ώστε η διοίκηση που θα προκύψει να αναγνωριστεί από την ΕΠΟ. Πάντως αποκλειστικές δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Φρέρης έχει δεσμευθεί ότι, αν διατρέξει κάποιον κίνδυνο ο πρωταθλητής, τότε θα προκηρύξει άμεσα εκλογές.
Στη Σαντορίνη και τον Πανθηραϊκό υπάρχει αίσθημα αδικίας και οργής, κατά όλων όσων έπαιξαν με τις τύχες της ομάδας τους και περιμένουν να διευθετηθεί άμεσα το θέμα.
Πάντως σε επικοινωνία που είχαμε με την ΕΠΟ πληροφορηθήκαμε ότι η Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ θα συνεδριάσει την Δευτέρα και θα τοποθετηθεί με γνωμοδότηση, καθώς θα πρέπει να διευκρινιστεί αν η επικύρωση του Βαθμολογικού πίνακα είναι απόφαση της ΕΠΣ Κυκλάδων που θεωρείται έκπτωτη ή θεωρείται ανεξάρτητη και προϊόν του πρωταθλήματος και συνεπώς δεν αποτελεί απόφαση που δεν αναγνωρίζεται.
Η απόφαση της Επιτροπής
Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων αποφάσισε επίσης κατ’ εφαρμογή του άρθρου 17 παρ δ και ε του καταστατικού της ΕΠΟ, οι αποφάσεις του Δ.Σ. και των λοιπών Επιτροπών και Οργάνων της ΕΠΣ Κυκλάδων να μην αναγνωρίζονται από την Ε.Π.Ο. μέχρι την έκδοση απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, που θα επιλύει το μείζον θέμα της νομιμότητας του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων.
 Πηγή: sportcyclades.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου