Πήρε πόντο άξιζε και διπλό ο Αετός

 Τον πρώτο του βαθμό στα μπαράζ πήρε ο Αετός Κορυδαλλού στο 0-0 με τον Άγιο Ιερόθεο, ωστόσο η αίσθηση που μένει στους Κορυδαλλιώτες είναι ότι τους κλάπηκε η νίκη.
 Ο Αετός ήταν πολύ καλός στο α΄ ημίχρονο- είχε την πιο
σημαντική ευκαιρία σε τετ α τετ του Καλλέργη στο 7΄όπου απέκρουσε ο Ρουμπής όμως κάτι η αυστηρή αποβολή του  Καφαλίδη στο 47΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι το πέναλτι που δεν του δόθηκε, έπαιξαν το ρόλο τους
Στην επανάληψη ο Αγ. Ιερόθεος ανέβασε στροφές, κι είχε διπλό δοκάρι στο 87΄  σε προσπάθειες των Καλογερή και Μπρετσιά
 Η ομάδα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου φωνάζει και μάλλον δικαιολογημένα για μια φάση στο 86΄ όπου ο Μπαμπουλάκης φάνηκε να βγήκε από παράλληλη μπαλιά του Σιδηρόπουλου απέναντι από τον Ρουμπή όπου τον ανέτρεψε καθαρά, ωστόσο η φάση ήταν ως μη γενόμενη αφού ο επόπτης είχε σηκώσει οφσαιντ. 
 Πάντως το  παιχνίδι είχε ένταση δεν έλειψαν τα επεισόδια, καθώς οι του Αετού όπως υποστηρίζουν προπηλακίσθηκαν  από φιλάθλους στην ανάπαυλα, ενώ ένταση είχαμε και στο τέλος του αγώνα.
Κακός ο διαιτητής Παπαδόπουλος (Φαρμάκης - Σαββόγλου) Αχαίας
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι, Καλογερής, Κουντού (60΄Νταουτάι), Μπερτσιάς, Καραμέρης, Χίσο(68΄Κυριάζης), Νιζάμης (56΄Κουμπούλης), Πανούσης.
ΑΕΤΟΣ : Καλογεράς, Σύρμας, Ξενιτόπουλος, Καφαλίδης, Μπερίσα, Σιδηρόπουλος, Καλλέργης, Λέσι, Κράσι(31΄λ.τρ.Μπαμπουλάκης), Μούτσας(84΄Τουλουβασίλης), Δρυμούσης(49΄Τσακίρης). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου