Μοιρασιά στον Κορυδαλλό

 Αήττητη ανέβηκε η Προοδευτική -Έξοχος και πάλι ο Αετός
Ισόπαλο 1-1  έληξε το τελευταίο παιχνίδι των μπαράζ ανάμεσα στον Αετό Κορυδαλλού και την Προοδευτική, με τους βυσσινί να κερδίζουν την 'άνοδο στη Γ΄ Εθνική, καταγράφοντας ένα απίστευτο   αήττητο ρεκόρ στο πρωτάθλημα και τα μπαράζ με συνολικά 31 νίκες και 5 ισοπαλίες.

 Είναι χαρακτηριστικό ότι η μόνη ομάδα που μπόρεσε να κερδίσει την Προοδευτική  είναι ο εξαιρετικός φέτος Αετός στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.
 Από την άλλη ο Αετός  και στο σημερινό παιχνίδι - παρότι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον κυνήγησε την νίκη γοήτρου δείχνοντας στοιχεία σπουδαίας ομάδας.
 Η Προοδευτική με ορισμένες χτυπητές απουσίες, ήθελε να κλείσει αήττητη τις υποχρεώσεις της και στο  τέλος δίκαια οι φίλαθλοι των δύο ομάδων αποθέωσαν τις δύο ομάδες του Κορυδαλλού 
Το παιχνίδι ήταν  αρκετά καλό, γρήγορο με φάσεις εκατέρωθεν, με τον Αετό να χάνει απίστευτη ευκαιρία στο 14΄ να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μούτσα βγήκε στην κόντρα μόνος με τον Μένιο τετ- α-τετ σουτάροντας απελπιστικά άουτ.
 Στο 21΄ ένα φάουλ  από πλάγια θέση του Γιακούμπι απέκρουσε σε κόρνερ ο Κοντόπουλος,  για να φθάσουμε στο 36΄ όταν σε φάση διαρκείας στα καρέ του  Αετού, διαδοχικά σούτ παιχτών  της Προοδευτικής με τελευταίο αποδέκτη της μπάλας τον Τζανέτο που γύρισε  την μπάλα στην καρδιά της εστίας, κι εκεί ο Μαναριώτης από κοντά απλά προώθησε την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα για το 0-1.
 Ο Αετός στο 41΄ άγγιξε την ισοφάριση, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, ο Κράσι βγήκε πίσω από την καρδιά της άμυνας της Προοδευτικής, πρόλαβε τον Μένιο που επιχειρούσε έξοδο, για να πλασάρει και η μπάλα να βρεί την αριστερή κάθετη δοκό και να καταλήξει άουτ.
Ότι δεν κατάφερε ο ο Κράσι, το κατάφερε στο  64΄ ο Λέσι, ο οποίος   από τα πλάγια ξεχύθηκε μπροστά μπήκε στην μεγάλη περιοχή,  για να πλασάρει τον Μένιο, η μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του  και να  καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1.
 Στο τελευταίο 20λεπτο προσπάθησαν και οι δύο ομάδες με πλαγιοκοπήσεις, ωστόσο το παιχνίδι έγινε πιό σκληρό μάλιστα στο 87΄ είχαμε σύρραξη ανάμεσα στους παιχτες των δύο ομάδων, με αφορμή  διένεξη  που τελικά είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα των Μπέλερη, Καφαλίδη.
 Με λάθη η διαιτησία του Γκριτζέπη( Αρκαδίας)
 ΑΕΤΟΣ : Κοντόπουλος, Καλέςργης, Ξενιτόπουλος, Σύρμαες( 46'΄ Μπςρίσα), Καφαλίδης,  Σιδηρόπουλος, Τουλουβασίλης( 57΄  Τσακίρης), Λέσι, Μπαμπουλάκης( 56΄ Δρυμούσης), Μούτσας, Κράσι.
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μένιος, Τσαγκάρης, Δηλαβέρης( 72΄ Μύρκος), Ζίζηλας, Σαμαράς, Μπέλερης, Τσίτσης, Γιακούμπι( 83΄ Παλαιολόγος), Μαναριώτης, Τζανέτος( 65΄ Ζελέκου), Ατματζ'ίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου