Πρόστιμο 10.000 στο Αιγάλεω!!

Βαρύ χρηματικό πρόστιμο  επιβλήθηκε στην ομάδα του Αιγάλεω από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή για τα επεισόδια που δημιούργησαν  φίλαθλοι του Σίτυ σε αγώνα πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Αθηνών, Ρούφ - Αιγάλεω.
 Συγκεκριμένα στο Αιγάλεω επιβλήθηκε χρηματική ποινή των 10.000 ευρώ!!

 Να θυμίσουμε ότι εκτός από το πρόστιμο στο Αιγάλεω, το βαρύ πρόστιμο που επέβαλε στην ΑΕΚ και την τιμωρία του ΠΑΟΚ με το κλείσιμο της Θύρας 4,  ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμα σε άλλες δύο ομάδες.
Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός επέβαλε πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ηρακλής για τα επεισόδια στον εκτός έδρας αγώνα με την Βέροια, ενώ το ποσό των 10.000 ευρώ θα πρέπει να καταβάλει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με Αρη.
*Από το γράμμα του ν.4326/2015, τη νομολογία (τις αριθμ. 51/2016 και 564/2016 αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών), αλλά και το σκοπό του νομοθέτη προκύπτει ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού έχει ιδιαίτερη και αυτοτελή δικαιοδοσία προκειμένου σε σοβαρές περιπτώσεις επεισοδίων βίας να επιλαμβάνεται και να επιβάλει διοικητικές ποινές ανεξάρτητα από την προηγούμενη επιβολή ποινών ή μη, από τα κατ’ ιδίαν πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου