Ο παλμός της πόλης χτυπά στην Νεάπολη

 Όπως ενημέρωσε η διοίκηση του Ιωνικού ξεκινάει από σήμερα 21/7 η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2016-17, αναλυτικά η ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρει τα εξής:

"Με κύριο γνώμονα την ιδέα "Ο παλμός της πόλης χτυπάει στην Νεάπολη" αλλά και τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα, τα διαρκείας κυκλοφορούν σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές έτσι ώστε να είναι προσιτά προς όλο τον φίλαθλο κόσμο του Ιωνικού!

Μέχρι και την Κυριακή 24/7 αποκλειστικό σημείο πώλησης θα είναι τα γραφεία των Ακαδημιών στην Θύρα 7-8 του γηπέδου της Νεάπολης, από τις 17.00 έως τις 19.30 κάθε μέρα. Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα σημεία πώλησης.
Για την αγορά των Διαρκείας είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Αναλυτικά οι τιμές των Καρτών Διαρκείας:
Θύρα 1-2: 25 ευρώ
Θύρα 3: 25 ευρώ*
Θύρα 4: 25 ευρώ
Θύρα 5 VIP: 150 ευρώ

*Για την Θύρα 3 του γηπέδου, η αποκλειστική διάθεση των Καρτών Διαρκείας θα γίνεται από τον Επίσημο Σύνδεσμο Φιλάθλων του Ιωνικού, "Gate 3, Volcano Club"- Οι κάρτες διαρκείας των ακαδημιών, θα διατεθούν μέσω των προπονητών.

Η Διοίκηση του Ιωνικού και πρόεδρός της, Μάκης Αποστόλου έχουν δείξει μέχρι σήμερα πως είναι διατεθειμένοι να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο που θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό. Παράλληλα, και σε καθημερινή συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Ηλία Καλοπήτα, που γνωρίζει επακριβώς τον τρόπο με τον οποίο ο Ιωνικός θα παρουσιάσει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο στο προσεχές πρωτάθλημα, συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου