Παπαδόπουλο από Τριγλία πήρε ο Ιωνικός

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Μιχάλη Παπαδόπουλου. Ο 23χρονος παίκτης την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Τριγλία Ραφήνας και αποτέλεσε παίκτη έκπληξη στην κορυφή της επίθεσης των κιτρινόμαυρων πετυχαίνοντας σε 31 συμμετοχές, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, 18 γκολ. 

  Γεννημένος τον Μάιο του 1993 με ύψος 1.80 ο νεαρός φορ ξεκίνησε την καριέρα του από της ακαδημίες της ΑΕΚ μέχρι την under21 κι έπειτα μεταγράφηκε στον Πανιώνιο. Έχει φορέσει επίσης την φανέλα της Κηφισιά, του Βύζαντα και της Τριγλίας Ραφήνας, ομάδες που διακρίθηκε για την εξαιρετική του επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα καθώς και για την μαχητικότητά του. 

  Στις πρώτες του δηλώσεις στο ionikosfc.gr ανέφερε χαρακτηριστικά: "Όταν σου κάνει πρόταση μια ομάδα σαν τον Ιωνικό με την ιστορία και τον κόσμο και τις εγκαταστάσεις που έχει είναι πολύ δύσκολο να αρνηθείς. Όταν συζήτησα με τον πρόεδρο και με κάποιους ανθρώπους της διοίκησης μου εξήγησαν το πλάνο για την νέα χρόνια και με έπεισαν αμέσως. Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που δεν ανήκει στην ερασιτεχνική κατηγορία αλλά στις επαγγελματικές κατηγορίες και βοηθώντας ο κάθε παίχτης τον Ιωνικό να φτάσει εκεί που αξίζει τότε και ο Ιωνικός θα βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή να εκπληρώσει κάθε προσωπικό του στόχο."

  Ο Παπαδόπουλος αποτελεί την πρώτη -και ηχηρή- μεταγραφή των Νικαιωτών για την γραμμή της επίθεσης δείχνοντας πως η διοίκηση των μπλε είναι αποφασισμένη να αποκτήσει σε κάθε θέση παίκτες ουσίας, στα πλαίσια μιας νεανικής ομάδας που "διψάει" για ποδόσφαιρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου