Με το δεξί το Κερατσίνι 2-0 τον Ίκαρο

 Καλή αρχή για το Κερατσίνι που κέρδισε στις Σιταποθήκες τον Ίκαρο Καλλιθέας με 2-0  μπροστά σε περίπου 600 και πλέον φιλάθλους.
 Μέτριο το α΄ μέρος, με τον Ίκαρο να ζορίζει το Κερατσίνι, ωστόσο το γρήγορο γκολ στην επανάληψη που σημείωσε ο Φούντας έκανε απλά τα πράγματα για τους Κερατσινιώτες, που καθάρισαν εύκολα το παιχνίδι, χάνοντας  δύο - τρείς ακόμη καλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.

 Η καλύτερη στιγμή στο α΄ μέρος ήταν στοπ 25΄ όταν ο Κουρκούτης εκτέλεσε μακρινό φάουλ που απέκρουσε ασθενώς ο γκολκήπερ του Ικάρου, και στην συνέχεια ο Χανιώτης από κοντά σούταρε άουτ..
 Στο 40΄  οι Κερατσινιώτες διαμαρτυρήθηκαν για φάση πέναλτι στον Χανιώτη για να φύγουν οι δύο ομάδες στο ημίχρονο και στο 47΄ οι Ψυχογιός, Χανιώτης  έκρυψαν την μπάλα με τελευταίο αποδέκτη τον Σίμο Φούντα που από πλάγια θέση πλάσαρε τον Χρόνη για να γράψει το 1-0.
 Στο 51΄ πάντως ο Ίκαρος έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν, ο Σέχου εκμεταλεύθηκε μεγάλο λάθος του νεαρού γκολκήπερ Λιούμπη, ο παίχτης του Ικάρου καθυστέρησε, κι όταν σούταρε ο Λιούμπης πρόλαβε να αποκρούσει.
 Το 2-0 ήρθε στο 65΄ με  έξοχη κεφαλιά του Ψυχογιού μετά από κόρνερ από τα δεξιά του Σκορδίλη.
 Στο 78 ΄ φάουλ του Φούντα, σημάδεψε την  αριστερή κάθετη δοκό του Ικάρου, ενώ στο 85΄το Κερατσίνι κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Γκιατης, και απέκρουσε ο Χρόνης.
 Από το Κερατσίνι που  δεν εντυπωσίασε άρεσαν οι Φούντας, Μπατής Κουρκούτης, Χανιώτης, ενώ από τον Ίκαρο πάλεψαν οι  Σκόνδρας,  Θεοδώρου, Σέχου
 Καλή η διαιτησία του Πουλόπουλου( Κοντιζάς-Ρίζος), απεβαλε στο 73΄ τον  Οικονόμου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ:Λιούμπης, Γκουργιώτης, Σκορδίλης,  Σαμλίδης, Βατής, Μπατής, Πλατέλας( 46΄ Γκιάτης), Φούντας, Χανιώτης, Ψυχογιός(70΄ Μάλης),Κουρκούτης.
 Α.Ε. ΙΚΑΡΟΥ: Χρόνης, Φόνσος, Οικονόμου( 74΄ Μπάχος), Στεφανής, Σκόνδρας, Μωχάμεντ
(75΄ Τσιντώνης), Σέχου, Καλής, Μακρής Καραδήμος(55΄ Μπαχά), Θεοδώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου