"Ζορίσθηκε" ο Ιωνικός 2-1 τον Αγ. Ιερόθεο

Παλικαρίσια νίκη για τον Ιωνικό στην Νεάπολη με 2-1 επί του εξαιρετικού Αγ. Ιερόθεου.
 Και λέμε παλικαρίσια γιατί επιτεύχθη όταν ο Ιωνικός  είχε μείνει στον αγωνιστικό χώρο με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Παντελίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 67΄.

Ο Αγ. Ιερόθεος είχε τον  έλεγχο της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, υπερτερώντας στον χώρο του κέντρου, ωστόσο ο Ιωνικός δεν θα ήταν υπερβολή να σημειώσουμε ότι στο α΄ μέρος θα μπορούσε να είχε προηγηθεί με 3-0, αφού έχασε    τρομερές ευκαιρίες.
 Στο 17΄ σέντρα από  δεξιά του Αργυρίου, δεν πρόλαβε να μπεί στην πορεία της μπάλας ο Καραλής, ενώ στο 20΄ ο Καραλής εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά κι ο Σαπαλίδης πήδηξε πιό ψηλά από όλους  και με κεφαλιά  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυρ'ιτση για το 1-0.
 Στο 30΄ ο Σαπαλίδης μόνος με τον Κυρίτση δεν μπόρεσε να το νικήσει, με το πορτιέρο των Περιστεριωτών να διώχνει σε κόρνερ και στο 37΄ ο Αργυρίου έδωσε πάσα - βάλε στον Σαπαλίδη, που βγήκε  στον κενό  χώρο  μόνος με τον Κυρίτση με τον  τερματοφύλακα του Αγ. Ιερόθεου,  να αποκρούει με τα πόδια .
 Στην επανάληψη ο Αγ. Ιερόθεος απείλησε με συρτή σέντρα- σούτ του Γκουτσούλα που  έδιωξε με την άκρη των δαχτύλων του ο Λέτσο σε κόρνερ, ενώ λίγο αργότερα  σε φάση διαρκείας στα καρέ του Ιωνικού ,   με τον Γούλα να είναι ο τελικός αποδέκτης να πιάνει ένα χλιαρό σούτ, και  αποκρούουν οι αμυντικοί του Ιωνικού σε κόρνερ.
 Ο Αγ. Ιερόθεος έφθασε στην ισοφάριση στο 65΄  με τον Θανόπουλο,  οποίος  ελίχθηκε από  τα δεξιά ντρίμπλαρε όποιον  βρήκε μπροστά του, έπιασε ένα συρτό σούτ, η μπάλα φάνηκε να κόντραρε κάπου, και να αιφνιδιάζει τον Λέτσο  για να καταλήγει στα δίχτυα των Νικαιωτών.
 Κι αφού ο Ιωνικός όπως είπαμε έμεινε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Παντελίδη  στο 67΄ , στο 75΄ ο νεοαποκτηθείς Πέεφ ελίχθηκε έξω από την μεγάλη περιοχή του Αγ. Ιερόθεου, και με ένα συρτό σούτ αιφνιδίασε τον Κυρίτση για να γράψει το 2-1 μέσα σε αποθέωση από του;ς 1.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στην Νεάπολη.
 Λίγο αργότερα  έφυγε στην κόντρα ο Ντούλιας, όμως μόνος με τον Κυρίτση, έπιασε χλιαρό  σούτ που απέκρουσε σε κόρνερ το τερματοφύλακας του Αγ. Ιερόθεου.
 Μέτρια η διαιτησία του Γκοβέση ( Αρκαδίας)
 Από τον Ιωνικό  που προβλημάτισε στον χώρο του κέντρου, ξεχώρισαν οι Σαπαλίδης,  Σιμιτζής.
 Θετικός ήταν ο Αργυρίου όσο έπαιξε  αλλά και ο Πέεφ.
 Από τον Αγ. Ιερόθεο που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, άρεσαν οι Γούλας, Γκουτσούλας, Κυρίτσης, Θανόπουλος, Δάρας.
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Λέτσο, Κατσικιάς, Βουρλούμης( 80΄ Προβατίδης), Μειμάρογλου,  Κρητικός, Παντελίδης,  Καραλής, Σιμιτζής,  Αργυρίου (  58΄ Ντούλιας),  Σαπαλίδης, Παπασπύρος( 65΄ Πέεφ)
 ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Κυρίτσης, Πολίτης,  Μανδύλης,  Κωστούλας, Δάρας,  Γούλας,  Γκοτσούλας, Καραγιάννης,  Κετσετσόγλου(52΄ Σούφλας),  Θανόπουλος, Σαγανάς( 80΄  Μπιρμπίλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου