Σούπερ "Αγ. Ιερόθεος" 3-0 τον Ιάλυσο

Εξαιρετικός ο Αγ. Ιερόθεος συνέτριψε με 3-0 τον Ιάλυσο,  δείχνοντας στοιχεία σπουδαίας ομάδας.
 Το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη παίζοντας ποδόσφαιρο αξιώσεων έφθασε απόλυτα δίκαια στην νίκη απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο που όμως στην επανάληψη κατέρευσε.


Πάντως ο Ιάλυσος στο ξεκίνημα του αγώνα έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Χατζηφούντα, ωστόσο ο Ρουμπής απομάκρυνε με τα πόδια, ενώ οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 9΄ όταν Θανόπουλος πέρασε τους αμυντικούς του Ιάλυσου, έδωσε στο Σαγανά κι αυτός σε κενή εστία έκανε το 1-0. 
Στο 60’ ο Άγ. Ιερόθεος έχασε μεγάλη ευκαιρία, όμως η κεφαλιά του Σαγανά έφυγε λίγο άουτ και στο 75’ ο Παυλίδης ανέτρεψε τον Γκουτσούλα με τον ρέφερι της αναμέτρησης κ. Βεργέτη ( Αρκαδίας)να καταλογίζει το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα Σούφλας κάνοντας  το 2-0, με τους παίκτες του Ιάλυσου πάντως να διαμαρτύρονται έντονα. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 89’ με τον Θανόπουλο, ο οποίος πήρε την πάσα από τον Γκουτσούλα και έδωσε τη χαριστική βολή στον Ιάλυσος. Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο Σπάρταλης έχασε την ευκαιρία να πετύχει το γκολ της τιμής για την ομάδα του Γιώργου Σάββενα.
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Μπιρμπίλι, Μανδύλης, Κωστούλας (80’ Πολίτης), Δάρρας, Καραμέρης, Γούλας, Σούφλας, Πανούσης (65’ Γκουτσούλας), Θανόπουλος (84’ Νιζάμης), Σαγανάς.
ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Παφιάκης, Κοκκίνης, Λίτσος, Φυλακούρης (57’ Αρχοντούλης), Ρεκλείτης, Παυλίδης (77’ Μόσχος), Σπάρταλης, Χατζηφούντας, Δελαπόρτας, Καρπαθάκης (57’ Γιαννόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου