Άτυχη η Προοδευτική 0-0 με τον Ηλυσιακό

Πολύ άτυχη η Προοδευτική δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Ηλυσιακού οποίος πήρε ένα πολύτιμο βαθμό στο μεταξύ τους 0-0 .Η Προοδευτική στην καλύτερη φετινή εμφάνιση έχασε τρομερές ευκαιρίες όχι μόνο για να κερδίσει, αλλά και να πετύχει τουλάχιστον 3-4 τέρματα.

\
 Ωστόσο 3 φορές τα δοκάρια, κι άλλες τρείς, ο  γκολκήπερ κι οι αμυντικοί του Ηλυσιακού απεσόβησαν σίγουρα τέρματα.

Ο Κανελλόπουλος στο 9΄από καλή θέση σούταρε αουτ, ενώ ο ίδιος τρία λεπτά αργότερα μέσα από την μικρή περιοχή έχασε μοναδική.ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.
 Στο 16΄ ο Λέκκας ελίχθηκε ωραία από τα αριστερά έπιασε ένα συρτό  δυνατό σούτ, με τον γκολκήπερ Κοντοπίδη  να αποκρούει και η μπάλα να χτυπά στην  δεξιά κάθετη δοκό και να καταλήγει η μπάλα  κόρνερ.
 Νέο σούτ του Λέκκα απέκρουσε δύσκολα  σε κόρνερ ο Κοντοπίδης, ενώ και πάλι ο Λέκκας από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Κοντοπίδη στέλνοντας την μπάλα άουτ.
 Στην επανάληψη η πίεση της Προοδευτικής εντάθηκε , με τους παίχτες του Ηλυσιακού ουσιαστικά να μην δημιουργούν επικίνδυνη φάση παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Ιωάννου.
 Στο 57΄ ο Γκαιδατζής από πολύ κοντά σούταρε με τον Κοντοπίδη να αποκρούει σε κόρνερ, ενώ στο 67΄ τρομερό βολέ του Μπελέρη,   με τον Κοντοπίδη να οριζοντιώνεται να βρίσκει την μπάλα που στην συνέχεια τράνταξε την οριζόντια δοκό.
 Φάση διαρκείς στο 79΄ στα καρέ του Ηλυσιακού και προβολή του  Γκαιδατζή να βρίσκει την αριστερή κάθετη δοκό του Ηλυσιακού, ενώ στο 82΄ ο Λέκκας σχεδόν από τα τρία μέτρα δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τους αμυντικούς του Ηλυσιακού να αποκρούουν πάνω στην γραμμή.
 Στο 89΄ οι της Προοδευτικής  ζήτησαν πέναλτι σε προσπάθεια του Λέκκα με τον ρέφερι Π. Κουκούλα από την Λέσβου να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Ένταση στο τέλος 
 Μετά τος  τέλος του αγώνα έξω από το γήπεδο υπήρξε ένταση μεταξύ φιλάθλων της Προοδευτικής  και ανδρών των ΜΑΤ και μάλιστα  για να  10λεπτο η  κατάσταση  έγινε έκρυθμη.
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ:Μπαντίκος,  Τσαραούσης, Καλαιτζίδης,  Ζίζηλας,  Πατσατζόγλου, Θεωδωράκης (80΄ Πέππας), Ζελέκου(70΄ Χρήστου), Μπεσού ( 55΄  Γκαιδατζής), Λέκκας, Καννελόπουλος
 ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Κοντοπίδης,Μέξης, Ρόπας, Σαμιώτης,  Παικόπουλος, Πιπίνης, Φλέγκας, Κουντού, Ιωάννου Θαναηλάκης ( 85΄ Κωντσαντόπουλος), Μάλτσι (50΄  Κάλφας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου