Ο Ερμής 1-0 τον Αετό

 Ο Ερμής Κορυδαλλού πήρε το Κορυδαλλιώτικο ντέρμπι κερδίζοντας τον Αετό  με 1-0 στα πλαίσια του πρώτου αγώνα της Προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου , ωστόσο οι λογαριασμοί των δύο σωματείων παραμένουν ανοιχτοί και τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό στο ίδιο γήπεδο μετά από 15 ημέρες.
 Να σημειωθεί ότι αυτήν ηταν η πρώτη φετινή ήττα για τον Αετό Κορυδαλλού

 Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο ξεκίνημα του αγώνα ο Λαζάκης με  σούτ που φαίνεται να αιφνιδίασε τον Καλογερά.
 Από εκεί και πέρα ο Αετός ανέλαβε τα ηνία του αγώνα με ανορθόδοξο τρόπο όμως στο ΄ α΄μέρος,  δημιουργώντας , παρόλα αυτά  είχε τρείς- τέσσερεις  ευκαιρίες στις οποίες επενέβη ο πολύ καλός σήμερα Μπαλής σε προσπάθειες των , ενώ δύο φορές η μπάλα βρηκε και την δοκό του Ερμή σε προσπάρειες των Σιδηρόπουλου ,Δρυμούση. Σιδηρόπουλου.
 Από την πλευρά του Ερμής προσπάθησε να κλείσει τους χώρους και να βγείσ την κόντρα ορισμένες φορές χωρίς όμως να γίνει απειλητικός
Στην επανάληψη ο Αετός  βγήκε από τα πλάγια, δημιούργησε φάσεις , ωστόσο στην τελική προσπάθεια  φάνηκε αναπολεσματικός,    με τους Σιδηρόπουλο, Δρυμούση Μούτσα, που είτε δεν βρήκαν στόχο, είτε ο  γκολκήπερ Μπαλής  ήταν σταθερός.
 Να σημειωθεί ότι στο 86΄ ακυρώθηκε γκολ που σημείωσε ο  Μπερίσα με κεφαλιά, κατόπιν υπόδειξης του βοηθού Kεφαλιακού που πάντως είχε σηκώσει έγκαιρα το σημαιάκι του 
 Σχετικά καλή η διαιτησία της Λαμπαδαρίου( Κουρομιχελάκης -) στο 89΄ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Αγγέλου, ενώ στο 90΄ οι του Αετού ζήτησαν πέναλτι σε προσπάθεια του Μούτσα, με την  κα Λαμπαδαρίου να είναι κοντά στην φάση και να δίνει συνέχεια στον αγώνα.
ΕΡΜΗΣ: Μπαλής, Σταύρου, Μανωλιάς, Τσολάκος, Παπαδόπουλος, Λαζάκης Στ., Λαζάκης, Ν.(83΄Χαβατζογιάννης), Μαντούβαλος, Σάμιος( 70΄ Σιδηρόπουλος), Τρίμπος ( 88΄Νομικός), Αγγέλου.
ΑΕΤΟΣ: Καλογεράς, Σύρμας, Ξενιτόπουλος, Καφαλίδης ( 66΄ λ.τρ Μάναλης), Μπερίσα, Σιδηρόπουλος, Τριανταφυλίδης, Καλέργης, Γεωργιάδης( 46΄ Τσολάκου), Μούτσα, Δρυμούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου