Η Οδηγήτρια 1-0 την Χαραυγή

Χάρη σε ένα  ωραίο γκολ που σημείωσε ο Βασίλης Γατζάκης στο 64΄ με  άψογο πλασέ μετά από  κεφαλιά ασίστ του  Δημόπουλου, η Οδηγήτρια επικράτησε με 1-0 της αξιόμαχης Χαραυγής  και πέρασε στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας.
 Δυνατό παιχνίδι έγινε  στο γήπεδο της Χαραυγής σήμερα το απόγευμα παρουσία 200 περίπου φιλάθλων, με την Χαραυγή να πατάει καλύτερα στο  πρώτο μέρος και μάλιστα να χάνει 2-3  σημαντικές ευκαιρίες  για να ανοίξει το σκορ, με τον Γρούνη, αλλά και με τον  Λούπο ενώ είχε
την ατυχία να χάσει τον  φορ τον Φασιλή στο ζέσταμα που τραυματίσθηκε και αντικαταστάθηκε.
 Στην επανάληψη η Οδηγήητρια επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της  και πρίν να σημειώσει το  γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, στο 54΄ έχασε  απίστευτη ευκαιρία όταν ο Κωττάκης  σχεδόν εξ΄ επαφής, κατάφερε να στείλει στην οριζόντια δοκό του Καλιγιαννίδη.
 Στο 82΄  μάλιστα άγγιξε το 2-0 ωστόσο το πλασέ του Τσιρκινίδη έφυγε μόλις άουτ.
 Καλή η διαιτησία του  Σπύρου Μιχελή και των βοηθών του 
ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Κατσικούρης, Ξηρογιάννης, Χονδρουδάκης, Χατζήππαπας, Μπουζάλη, Καλουδιώτης( 68 ΄Κολιούσης), Πλάκας Κ., Χατζάκης, Κωττάκης( 75΄ Τσιρκινίδης), Δημόπουλος, Πλάκας Α.
 ΧΑΡΑΥΓΗ: Καλιγιαννίδης, Αγγελόπουλος( 70΄ Αβανίδης), Γαβαλάς,  Τούρλος, Αλβανός, Κουφουδάκης, Λούπος, Μακαρωνάς, Θεωδωρίδης, Γρούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου