Ο εξαιρετικός Α.Σ. Ποντίων (1-1) σταμάτησε το Κερατσίνι

 Ο ψυχωμένος Α.Σ. Ποντίων υποχρέωσε στην πρώτη του βαθμολογική απώλεια το Κερατσίνι μετά το μεταξύ τους 1-1 στις Σιταποθήκες.
 Η ομάδα του Γ. Ματθαίου άψογα στημένη στον αγωνιστικό χώρο, κλείνοντας τους χώρους κατάφερε να περιορίσει τα ατού του Κερατσινίου.
 Το Κερατσίνι, χαλαρό, άνευρο και χωρίς ρυθμό, πάντως είχε την
φλύαρη υπεροχή στο α΄ μέρος και άγγιξε το γκολ στο 11΄ όταν ο Ψυχογιός μετά από   επέλαση του από τα δεξιά, βγήκε φάτσα με τον Λαζαρόπουλο, προτίμησε να πλασάρει  στέλνοντας την μπάλα στην  ρίζα της δοκού, όμως ίσως θα μπορούσε να "σπάσει"όπως λέμε ποδοσφαιρικά την μπάλα στους αμαρκάριστους Μαναριώτη, Τουρνά.
 Κοντά στο γκολ και στο 40΄ πάλι με τον Ψυχογιό που πήρε πάσα από τον Τουρνά όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.
 Στην επανάληψη το Κερατσίνι, μπήκε καλύτερα  και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 56΄ με υποδειγματικό πλασέ του Τουρνά, μετά από ωραία ενέργεια του Πουλάκη.
 Κι ενώ θα περίμενε κανείς να "λυθεί" το Κερατσίνι, τελικά ο Α.Σ. Ποντίων ήταν αυτός που  βγήκε με αξιώσεις μπροστά.
 Στο 66΄ έφυγε στην κόντρα ο Λουκάνι, έπιασε ένα βολέ που  βρήκε ο Λιούμπης και τράνταξε την οριζόντια δοκό.
 Οι μαχητικοί Πόντιοι ωστόσο κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 73΄  με καρφωτή κεφαλιά του Κουρτίδη μετά από  ωραία εκτέλεση κόρνερ του Νίκανδρου.
 Προσπάθησε στην συνέχεια το Κερατσίνι, είχε δοκάρι σε κεφαλιά εξ΄ επαφής ρου Μπατή στο 76΄ μετά από σέντρα φάουλ του Σκορδίλη, ενώ δύο καλά σούτ των Τουρνά, 83΄ και του Πουλάκη 87 δεν ανησύχησαν τον πολύ καλό τερματοφύλακα  Λαζαρόπουλο των Ποντίων.
 Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι στο 89΄ βρέθηκαν σε θέση βολής με τον  Γεργεριτάκη να σουτάρει άουτ, από δύσκολη όμως θέση.
Καλή η διαιτησία του Δαμιανάκη,  άψογη η βοηθός Βογιατζιδάκη, με κάποια λάθη ο έτερος βοηθός Ανθόπουλος.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ:Λιούμπης, Σφυρογιαννάκης ( 85΄ Μιχαλάς), Σκορδίλης,  Μπατής, Βατής, Γκιάτης,  Τουρνάς, Πλατέλλας( 46΄ Πουλάκης), Μαναριώτης,  Ψυχογιός, Κουρκούτης( 68΄  Διάκος)
 Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ: Λαζαρόπουλος, Μπλέραντ( λ.τρ 35΄ Τζίντζος),  Γιακασίκογλου, Τζίντζηρας, Γιατζιτζόγλου, Μενδρινός, Γεργεριτάκης, Θωμαΐδης, Κουρτίδης, Νίκανδρος, Λουκάνι( 78΄  Παπάς)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου