Άπιαστη η Αμφιάλη 2-1 τον Αργοναύτη

7Χ7  και φούλ για άνοδο
Σπουδαίο παιχνίδι έγινε σήμερα το απόγευμα στις Σιταποθήκες ανάμεσα στην  Αμφιάλη και τον Αργοναύτη, που έληξε με νικήτρια την  εκπληκτική  φετινή Αμφιάλη κερδίζοντας με 2-1  - πετυχαίνοντας έτσι την 7η σερί της νίκη.
 Μπροστά σε 500 περίπου φιλάθλους τω ν δύο ομάδων, παίχθηκε   δυνατό καλό ποδόσφαιρο, με την Αμφιάλη να είναι  καταφανώς ανώτερη  μέχρι το 35΄ του α΄ μέρους, τον Αργοναύτη στην συνέχεια να ισορροπεί και να είναι αυτός καλύτερος στην επανάληψη.

 Ο Αργοναύτης κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 11΄ με ένα απίθανο αυτογκόλ, όταν ο Αβραμίδης γύρισε την μπάλα στον τερματοφύλακα Γεωργίου, που προσπάθησε να κοντρολάρει την μπάλα, όμως αυτή πέρασε κάτω από τα πόδι του, και παρά την προσπάθεια του να την προλάβει  πρίν περάσει την γραμμή της εστίας,  δεν τα κατάφερε για να έχουμε το 0-1.
Η Αμφιάλη πίεσε ασφυκτικά είχε  2-3 εξαιρετικές  ευκαιρίες με τους Ψωίνο, Βέττας, Σταθαρά, για να καταφέρει ναι ισοφαρίσει στο  31΄ με κεφαλιά του Βέττα μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοτσαπαναγιώτη.
 Ο Αργοναύτης στο 45΄ είχε την μεγάλη ευκαιρία να  πάρει κεφάλι στο σκορ όταν κέρδισε φάση σε ανύποπτη φάση του Νίνου πάνω  στον Ελκάντι, το οποίο εκτέλεσε ο Ζιούπα για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο γκολκήπερ Γεωργίου.
Στην επανάληψη ο Αργοναύτης μπήκε καλύτερα  στο γήπεδο πίεσε και δημιούργησε φάσεις για να προηγηθεί, όμως δύο φορές ο Γεωργίου  πραγματοποίησε σπουδαίες αποκρούσεις σε σούτ του Ηλιόπουλου και σε κεφαλιά του Ελ Κάντι.
 Η Αμφιάλη που στην επανάληψη δεν ήταν απειλητική πήρε το τρίποντο στο 67΄ με πλασέ του Ψωίνου μετά από πάσα του  Κοράκι, ενώ στο 73΄  το παιχνίδι διακόπηκε για 3λεπτο όταν τραυματίσθηκε ο γκολκήπερ Γεωργίου, για του προσφερθούν  οι πρώτες βοήθειες, και να συνεχίσει τελικά το παιχνίδι χωλαίνοντας, μάλιστα είχε και ακόμη  μια καλή απόκρουση, ενώ στο 81΄ ένα ωραίο γυριστό σούτ του Ηλιόπουλου  έφυγε μόλις άουτ.
Αρκετά καλή η διαιτησία του Πουλόπουλου(  Περδικούρης - Βογιατζιδάκη)
AΜΦΙΑΛΗ: Γεωργίου, Ροντάνι, Νίνος(60΄ Κοράκι),  Ευσταθίου, Αβραμίδης, Μπαρμπαθανάσης, Σταθαράς,  Κοτζαπαναγιώτης, Ζώης( 60΄  Σάνκα), Βέττας, Ψωίνος ( 86΄ Χαραμής)
 ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ΅:Μπαρμπαρήγος, Ζαχαρής,  Καίρης(85΄  Σουνόγλου), Καραγιάννης, Γουνελάς, Τουρουντζής, Γεροπαναγιώτης(68'  Καρβούνης), Λιάρος, Εκάντι, Ηλιόπουλος, Ζιούπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου