Ο Ερμής 3-0 στην Χαλκηδώνα

Επιβλητικός ο Ερμής Κορυδαλλού επεικράτησε με 3-0 της Χαλκηδώνας, που στο α΄ ημίχρονο ήταν πολύ κι έχασε 2-3 κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.
 Οι Κορυδαλιώτες πλέον  εδραιώθηκαν για τα καλά στις πρώτες θέσεις του 1ου ομίλου.
Στο 14΄ πλασέ του Μαραγκού μέσα από την μεγάλη περιοχή βρήκε την κάθετη δοκό, ενώ στο 23΄  ο γκολκήπερ  του Ερμή  ο Μπαλής σταμάτησε με διπλή προσπάθεια τον Μαραγκό.

 Ο Ερμής απείλησε με δυνατό σουτ του Λαζάκη Στ. στο 20΄ που έφυγε μόλις άουτ, ενώ άνοιξε το
σκορ στο 30΄ με  εκτέλεση πέναλτι του Κώστα Νταλάκου, ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον  Δερβίση.
Στην επανάληψη  ο Ερμής έδωσε χώρο στην Χαλκηδώνα που ωστόσο δεν έκανε ευκαιρίες ενώ οι Κορυδαλιώτες ήταν φωτιά στην κόντρα.
 Στο 57΄ ο γκολκήπερ της Χαλκηδώνας σταμάτησε τον Σάμιο, ενώ πάλι ο Σάμιος στο, 76΄ προτίμησε να πλασάρει και να αποκρούσει ο Σαπάτης , παρά να  πασάρει στον Λαζάκη Ν. στο κενό τέρμα.
 Τελικα΄στο 84΄ ο Σάμιος  έδωσε  πάσα πάρε- βάλε στον Λαζάκη Ν. που από κοντά έκανε το 0-2, και στην εκπνοή, ωραίος συνδυασμός των Νομικού - Τρίμπου με τον τελευταίο να μην δυσκολεύεται να γράφει το τελικό 0-3
Καλή η διαιτησία των Μιχελή - Βογιατζιδάκη, Χαλβατζάκου
 ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ: Σαπάτης, Δερβίσης, Αθανασόπουλος,  Κύριας, Λοκόση, Φίπε,  Σβώλης,  Μαραγκός 60΄  Φλορέα),  Ελευθεριάδης, Κούσιας, Πνευματικός ( 68΄ Δίκης)
 ΕΡΜΗΣ: Μπαλής, Σταύρου, Γκουμαλάτσος, Μαντούβαλας, Παπαδόπουλος, Λαζάκης Στ., Χαβατζογιάννης ( 66΄ Μανωλιάς), Νταλάκος ( 50΄ λ.τρ  Λαζ'άκης Ν.), Σάμιος ( 86΄ Νομικός),  Τρίμπος, Αγγέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου