Καθάρισε το Κερατσίνι 3-0 τους Σαλαμινομάχους

Με 3-0 επικράτησε το Κερατσίνι των Σαλαμινομάχων καθαρίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου από τον πρώτο αγώνα.Στο 15΄ ο Μαναριώτης βρήκε τον Μιχαλά που με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.Οι Σαλαμινομάχοι στο 30’  άγγιξαν την ισοφάριση, όταν το σουτ του Λόπες από καλή  θέση για γκολ, έφυγε ελάχιστα άουτ.

Tο Κερατσίνι στο 40’  πλησίασε  στο 2-0, όμως το  βολέ του Πουλάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής υποχρέωσε τον ,Μακρή Α. σε δύσκολη επέμβαση.
Οι Σαλαμινομάχοι μπήκαν πιο επιθετικά στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και μάλιστα απείλησαν σ δύο περιπτώσεις με τον Λαμπρινό (53’, 60’), όμως και στις δύο περιπτώσεις ο Φραντζεσκάκης απομάκρυνε σωτήρια για την ομάδα του.
Το Κερατσίνι ανέβασε στροφές και στο  68’ ο Φούντας συνδυάστηκε με τον Πουλάκη, ο οποίος με πανέμορφη κάθετη  του έδωσε έτοιμο γκολ, πριν ο Φούντας ξεπεράσει και την αντίσταση του Μακρή Α. και πλασάρει στην κενή εστία για το 2-0.
Καλή ευκαιρία για το Κερατσίνι στο 70’ με  προσπάθεια του Ψυχογιού, στο 81’ δοκάρι με όμορφο σουτ στην κίνηση του Φούντα και στο μετά από εκτέλεση φάουλ του Ψυχογιού, ο Φούντας με εναέριο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μιχελή.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Φραντζεσκάκης, Γκουριώτης, Καμμένος, Μπατής (46’ λ.τρ. Κουρκούτης), Βαττής, Διάκος, Φούντας, Τουρνάς, Μαναριώτης (54’ Ψυχογιός), Πουλάκης (83’ Πλατέλας), Μιχαλάς.
ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Μακρής Α., Στεφανίδης (56’ Ντούσο), Μακρής Ν., Μπέλιας, Μακρόπουλος, Μαρούδης Χ., Κοκλιώτης, Βρεττός, Τρικαμηνάς (72’ Ταμπουράκης), Λόπες, Λαμπρινός (86’ Κωνσταντίνου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου