Μεγάλο διπλό ο Ιωνικός στην Ρόδο

  Ανατροπή από 0-1.. σε 2-1 μέσα σε 7 λεπτά στο δραματικό φινάλε 
Τεράστια νίκη για τον Ιωνικό στην Ρόδο με 2-1, ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά, κι ενώ η Ρόδος που είχε προηγηθεί, προσπαθώντας να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ κι έδειχνε  με νύχια και με δόντια..να κρατάει αυτή μια σπουδαία νίκη, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ μην πείς ποτέ..
Στο α΄ μέρος ο Ιωνικός ξεκίνησε καλύτερα, όμως η Ρόδος προηγήθηκε στο 18′ με τον Αμανατίδη. Στο 24′ ο Ιωνικός απείλησε με τον Αργυρίου, ενώ στο 24′ ο Χατζηλιόντας εκτέλεσε φάουλ όμως ο Λέτσο απέκρουσε κι αμέσως μετά  ο Νικήτας με κεφαλιά είδε το Λέτσο να αποκρούει εκπληκτικά.
 Δοκάρι για τον Ιωνικό στο  44′ με εκτέλεση φάουλ του Καραλή είδε το χτύπημα φάουλ που εκτέλεσε να καταλήγει στο δοκάρι.
Στην επανάληψη ο Ιωνικός πίεσε, στο 58′ ο Πέεφ έβγαλε τον Ντούλια μόνο με τον γκολκήπερ της Ρόδου όμως το πλασέ του  απέκρουσε  σε  κόρνερ ο Πάππος.
Νέα ευκαιρία για τον Ιωνικό στο 75′ όταν ο Σαπαλίδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πάππο που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, για να φτάσουμε στο  τελευταίο συναρπαστικό 7λεπτο.
Στο 88΄  μετά από κόρνερ  του Κατσικιά ο Κρητικός έπιασε  την κεφαλιά, οι παίκτες της Ρόδου απομάκρυναν και ο Ζέλο που βρέθηκε στην περιοχή της μπάλας με προβολή έκανε το 1-1.
Στις καθυστερήσεις  ο Ιωνικός ζήτησε το  γκολ της νίκης που ήρθε  όταν  ο Σιμιτζής μπήκε μέσα στην περιοχή και αφού απέφυγε τον Πάπο με σουτ έκανε το 2-1 χαρίζοντας μια τεράστια νίκη για τους Νικαιώτες.
ΡΟΔΟΣ: Πάππος, Καντιμοίρης, Ιμεραλιλάϊ, Ανδρίκος, Τζιμογιάννης, Τζιβίλογλου, Νικήτας, Χατζηλιόντας, Ατματσίδης, Αμανατίδης (65’ Κουρούπης), Ευγενικός (57’ Τάντιτς)
ΙΩΝΙΚΟΣ: Λέτζο, Προβατίδης, Σικαλιάς (70’ Ζέλο), Παντελίδης, Σιμιτζής, Κρητικός, Καραλής, Κατσικιάς (46′ Ντούλιας), Αργυρίου (63’ Καμαρά), Σαπαλίδης, Πέεφ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου