Λευκή ισοπαλία στον Κορυδαλλό

 Δεν ανέδειξε νικητή  το ντέρμπι κορυφής του Πειραιά ανάμεσα στον Αετό Κορυδαλλού και το Κερατσίνι που  έληξε 0-0 και το οποίο επικέντρωσε το ενδιαφέρον σχεδόν όλου του φίλαθλου Πειραιά που  γέμισε  ασφυκτικά  το γήπεδο  Κορυδαλλού.
 Οι πάνω από 1200  φίλαθλοι δεν είδαν ποιοτικό ποδόσφαιρο, κάτι  φυσιολογικό., αφού στα ντέρμπι είναι αλήθεια ότι συνήθως επικρατεί η δύναμη το πάθος και λιγότερο η τέχνη η φαντασία.

 Ο Αετός προσπάθησε να ελέγξει το παιχνίδι ωστόσο το Κερατσίνι επιλέγοντας να δώσει χώρο, ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις κλασικές φάσεις στην κόντρα επίθεση.
 Μόλις στο 2΄ είχαμε επέλαση του Ψυχογιού από την σέντρα και δεξιά  μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση, ωστόσο δεν μπόρεσε να πλασάρει , ενώ φάση καρμπόν και στο  με τον Ψυχογιό που πέρασε ανεκμετάλευτη.
 Αυτές είναι ουσιαστικά οι  δύο αξιόλογες φάσεις του α΄ μέρους, στην επανάληψη και πάλι ο Αετός προσπάθησε να ελέγξει το παιχνίδι, όμως το Κερατσίνι άγγιξε το γκολ στο 49΄ όταν ο  Κουρκούτης ελίχθηκε έξω από την  περιοχή του Αετού έπιασε ένα συρτό δυνατό σφαλτσαριστό σούτ, έπεσε ο γκολκήπερ Κουντουράς, η μπάλα βρήκε  την ρίζα της δοκού για να γυρίσει και να την μπλοκάρει ο   τερματοφύλακας του Αετού.
 Πίεσε στην συνέχεια ο Αετός, κράτησε ,μπάλα, αλλά δεν είχε την μεγάλη φάση,  ενώ κόντρα στην ροή του αγώνα ο Ψυχογιός    στο 60΄    είχε καλή  προσπάθεια και σούτ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Καλογεράς, και  3 λεπτά αργότερα ο Μούτσα για λογαριασμό του Αετού έξω από την μεγάλη περιοχή του Κερατσινίου έπιασε ένα κεραυνό με την μπάλα να κοντράρει σε σώματα  αμυντικών του Κερατσινίου και να καταλήγει κόρνερ.
 Τελευταία καλή στιγμή του αγώνα στο 74΄   ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Καλέργης κι απέκρουσε ο σταθερός Λιούμπης σε κόρνερ.
 Όσο περνούσε η ώρα  και οι δύο ομάδες  γινόντουσαν πιό προσεκτικές- συμβιβάσθηκαν με τη ιδέα του 0-0 που ασφαλώς αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς σε ότι αφορά την μάχη του τίτλου.
 Από τον Αετό ξεχώρισαν οι Σιδηρόπουλος, Δρυμούσης, Τριανταφυλίδης, Καλέργης, από το Κερατσίνι οι Ψυχογιός, Γκιάτης, Μπατής, Βατής
Σχετικά καλή η διαιτησία του Τσαμούρη, οι δύο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι στο 57΄ πάνω στον Ψυχογιό, και στο 75΄  σε τράβηγμα του Δρυμούση.
ΑΕΤΟΣ: Καλογεράς,  Σύρμας, Ξενιτόπουλος, Καφαλίδης, Μπερίσα, Σιδηρόπουλος, Τριανταφυλίδης, Καλέργης, Γεωργιάδης( 80΄  Tσολάκου), Μούτσα, Δρυμούσης
 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Λιούμπης,   Σφυρογιαννάκης, Σκορδίλης, Μπατής, Βατής, Διάκος( 68΄ Πουλάκης), Ψυχογιός( 83΄ Μαναριώτης),Γκιάτης, Φούντας  Τουρνάς, Κουρκούτης(88΄ Πλατέλας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου