Έσπασαν καρδιές στον Κορυδαλλό" φοβερό 3-3 Προοδευτικής - Αγ. Ιερόθεου

 Μέχρι το 91΄ η ΠΡΟΟ κέρδιζε με 3-1! 
το παιχνίδι της χρονιάς έγινε πρίν λίγο στον Κορυδαλλό όπου η μοίρα ήταν σκληρή απέναντι στην καλύτερη φετινή Προοδευτική.
 Οι Κορυδαλλιώτες που μέχρι το 91΄ κέρδιζαν με 3-1 και περίμεναν  το σφύριγμα της λήξης για να πανηγυρίσουν ένα σπουδαίο τρίποντο - που βάση εικόνας   άξιζαν απόλυτα-στο τέλος, περιορίσθηκαν σε μιά ισοπαλία  3-3 που περισσότερο έμοιαζε με ήττα...

 Ο Άγ. Ιερόθεος που  σε καμμιά στιγμή δεν παράτησε το παιχνίδι, κατάφερε με δύο πανομοιότυπες φάσεις στο 92΄ και στο 95΄ να αφήσουν  ξερή την  Προοδευτική που ακόμη δεν έχει πιστέψει τι έχει συμβεί.
 Η Προοδευτική είχε ένα εκρηκτικό πρώτο 15λεπτο όταν και προηγήθηκε με 2-0 ενώ εύκολα θα μπορούσε να  είχε σημειώσει  ακόμη δύο τέρματα.
 Στο 5΄ ο Λέκκας  πήρε την ασίστ από μιά κόντρα σε σούτ του Γκαδαιτζή και με υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους βυσσινί, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπελέρης με συρτό σούτ από το ύψος της περιοχής  πέτυχε το 2-0.
 Στο 11΄ ο Λέκκας από κοντά με σούτ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ, ενώ ο Αγ. Ιερόθεος αφού ξεπέρασε το σοκ απείλησε στο 25΄ με τον Θανόπουλο το σούτ του οποίου απέκρουσε ο Μπαντίκος. 
 Στο 32΄  φοβερό φάουλ του Λέκκα απέκρουσε σε κόρνερ ο Κυρίτσης, και δύο λεπτά αργότερα Ο Θανόπουλος εκμεταλεύθηκε λάθος στον χώρο της μεσαίας γραμμής για την Προοδευτική και με ωραία ενέργεια και 'άψογο πλασέ μείωσε σε 2-1, ενώ ο ίδιος στο 42΄, λίγο έλειψε να κάνει το 2-2  όταν βγήκε τετ- α- τετ με τον Μπαντίκο να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.
 Στην επανάληψη  το παιχνίδι έγινε αμφίροπο με την Προοδευτική να φαίνεται ότι καθαρίζει το ματς στο 64΄ όταν ο Λέκκας εκτέλεσε  από τα αριστερά κόρνερ και ο  σπουδαίος σήμερα Νίκος Μπέλερης με κεφαλιά να κάνει 3-1.
 Λίγο αργότερα ο  Κυρίτσης επενέβη πρό του Λέκκα στο 68΄ όπως και στο 74΄ σε προσπάθεια του  Κανελόπουλου, για να φθάσουμε στα δραματικά 4 λεπτά των καθυστερήσεων.
 Τότε ο Θανόπουλος ελίχθηκε από  τα αριστερά βγάζοντας σέντρα λουκούμι στον Σαγανά μέσα στην περιοχή και πλάγια , που ασύλληπτο σούτ μείωσε σε 3-2.
 Ι ενώ όλος φίλαθλος κόσμος αποχωρούσε, με την σέντρα  κινήθηκε και πάλι από τα αριστερά, έβγαλε και πάλι σέντρα ξυραφιά αυτή  την φορά  με τον Μπαντίκο να βγαίνει και να αποκρούει ασθενώς όμως ο καραδοκών Προκόπης Σαγανάς με στοπάρισμα και πλασέ  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Προοδευτικής γράφοντας αυτό το ασύληπτο 3-3  με τους Περιστεριώτες να πανηγυρίζουν και τους Προοδευτικάνους να μην μπορούν να πιστέψουν τι είχε συμβεί.
 Ούτε σέντρα δεν πρόλαβαν να κάνουν αφού ο ρέφερι Ψυχούλας σφύριξε την λήξη του καταπληκτικού αυτού αγώνα που πρόσφερε απίστευτες συγκινήσεις
 Πρέπει να σημειωθεί ότι  στο τέλος πάντως ο φίλαθλος κόσμος της Προοδευτικ΄'ης  χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές, αφού πραγματικά έκανα  μεγάλο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς στην  μπάλα ποτέ μην πείς...ποτέ... 
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος,  Τσαραούσης, Μύρκος, Ζίζηλας, Πατσατζόγλου, Θεοδωράκης, Πέππας( 53΄ Ξυγκάκης), Μπέλερης, Γκαιδατζής, Λέκκας ( 85΄ Ζελέκου), Κανελλόπουλος
 ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Κυρίτσης, Πολίτης ( 55΄  Νιζάμης),  Μανδύλης( 70΄  Κετσετζόγλου),  Δάρρας( 46΄ λ.τρ  Γούλας), Κωστούλας, Καραμέρης,  Πανούσης, Σούφλας, Σαγανάς, Γκουτσούλας, Θανόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου