Η Προοδευτική 4-1 την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

 Εξαιρετική η Προοδευτική δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ την οποία κέρδισε εύκολα με 4-1 επιβεβαιώνοντας την  ανοδική της πορεία.
 Οι Κορυδαλλιώτες είχαν ένα εκρηκτικό πρώτο 30λεπτο όπου καθάρισαν το παιχνίδια όταν και προηγήθηκαν με 3-0, χάνοντας  μάλιστα τουλάχιστον άλλες τόσες ευκαιρίες
 Μόλις στο  4΄ο Θεωδωράκης   σηκώθηκε στον αέρα και με
κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λέκκα άνοιξε το σκορ, ενώ στο  27΄ ο  προωθημένος Ζίζηλας με σούτ  μετά από φάση  διαρκείας στα καρέ της Χανιώτικης ομάδας  πέτυχε το 2-0.
 Τρία λεπτά αργότερα ο Πέππας έπιασε  ένα συρτό σούτ από το ύψος της περιοχής  η μπάλα  χτύπησε στην δεξιά κάθετη δοκό του Γεωργίου για να γίνει το  3-0 αφού η μπάλα στην συνέχεια πέρασε την γραμμή της εστίας.
 Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι  προσπάθησαν να βγούν μπροστά και στο 56΄ μείωσαν σε 3-1 με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ του Τσικουδάκη, ενώ στο 61΄ είχαν ακόμη μιά καλή στιγμή με σούτ του Δρακάκη που εξοστρακίσθηκε σε πόδια αμυνόμενων της Προοδευτικής και κατέληξε κόρνερ.
 Η Προοδευτική ουσιαστικά σφράγισε το παιχνίδι στο 70΄ όταν ο Κανελλόπουλος έκλεψε την μπάλα , βγήκε φάτσα με τον Γεωργίου  για να τον πλασάρει και διαμορφώσει το τελικό 4-1
 Στο 74΄ο Μανιδάκης από κοντά λίγο έλειψε να κάνει το 5-1, ενώ στο 82΄   ανάποδο ψαλίδι  Τσικουδάκη απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπαντίκος.
 Τελευταία καλή στιγμή του αγώνα στο 85΄  ένα καλό σούτ του Γκουτσίδη που απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπαντίκος.
 Από την  Προοδευτική που σήμερα δεν είχε υστερήσαντα,  ξεχώρισαν οι Λέκκας, Καννελόπουλος, Πατσατζόγλου, Θεωδωράκης, Ζίζηλας, από την Χανιώτικη ομάδασ καλύτεροι οι  Τσικουδάκης,  Βεστάκης, Ντεντάκης
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Ρούσσου Μπουρτζοβίτη- Τριαντάφυλλου ( Κορίνθου)
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Τσαραούσης, Καλαιτζίδης, Ζίζηλας( 72΄ Αριανούτσος), Πατσατζόγλου, Θεωδωράκης, Πέππας( 56 ΄Μανιδάκης), Μπελέρης,  Μπεσού,( 65΄ Ξυγκάκης),  Λέκκας, Καννελόπουλος
 ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Γεωργίου, Βουρβαχάκης, Καρβουνιάρης, Κομπογεννητάκης, Κυτρ'άκης( 78΄ Γιακουμάκης),  Πλαιογεωώργος( 65΄ Γκουτσίδης),  Σταθινάκης, Ντεντάκης, Τσικουδ'άκης, Βεστάκης, Δρακάκης ( 78 ΄Τσίτας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου