Παραίτηση Σιακάρα στον Ιωνικό - δεν την έκανε δεκτή το Δ.Σ.

Μπορεί ο Ιωνικός να πήρε την ισοπαλία  στα Ζωνιανά και να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα σε όλη την Γ΄ Εθνική, ωστόσο υπάρχουν  απρόοπτες εξελίξεις, καθώς, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα   του Νικαιώτικου συλλόγου ο Γενικός αρχηγός της ομάδας ο Φώτης Σιακάρας, ένας άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια έχει στηρίξει πολύ τον Ιωνικό υπέβαλε την παραίτηση του, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος με ανακοίνωση του που έχει ως εξής:
«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας καθώς μέσα σε μια καυτή και δύσκολή έδρα υπενθύμισε σε όλους ότι είμαστε η μοναδική αήττητη ομάδα σε ολόκληρη την Γ Εθνική κατηγορία.Προσωπικά, τα τελευταία τρία χρόνια έδωσα αίμα και ψυχή, αλλά και οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια -μικρή ή μεγάλη- είχε ανάγκη η ομάδα μας μέσα στις εξαιρετικά δύσκολες εποχές που διανύει η χώρα και ιδιαίτερα η πόλη μας.
Παρόλο που εφέτος είχα υπερβεί εαυτό παραμελώντας εργασία και οικογενειακές υποχρεώσεις έχοντας ως στόχο να δώσω ότι καλύτερο έχω για τον Ιωνικό, δεν θα μπορέσω να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως γενικός αρχηγός διότι δεν θα ήθελα ποτέ να κάνω κακό σε μια ομάδα που λατρεύω.
Εύχομαι ειλικρινά τα καλύτερα στην ομάδα της καρδιάς μου. Καλή συνέχεια στους παίκτες μας και στο προπονητικό team ευχόμενος πάνω απ όλα την άνοδο.
Θα παραμείνω άρρωστος φίλαθλος της ομάδας, αυτό δεν θ’ αλλάξει ποτέ!» 
Σιακάρας Φώτης
Στηρίζει Σιακάρα η διοίκηση
 Λίγο αργότερα πάντως με  ανακοίνωση της η διοίκηση του Ιωνικού γνωστοποίησε ότι δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του Φώτη Σιακάρα τον οποίο στηρίζει, αναλυτικά η ανακοίνωση που εξεδόθη έχει ως εξής:
"Η Διοικητική Επιτροπή του Ιωνικού ανακοινώνει πως δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας, Σιακάρα Φώτη!
Αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας που φτιάξαμε το καλοκαίρι με όραμα την άνοδο του Ιωνικού! Είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο το οποίο μέχρι σήμερα έχει φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία.
Ο Φώτης δεν μπορεί να λείπει από την φετινή χρονιά που θα οδηγήσει τον Ιωνικό ένα βήμα πιο κοντά στα μεγάλα σαλόνια, καθώς όλοι αλλά και ο ίδιος ο κύριος Αποστόλου, θεωρούμε την παρουσία του αναγκαία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου