Άτυχη η Προοδευτική 1-1 με την Θύελλα Ραφήνας

 Ο φοβερός  γκολκήπερ Κατσιούλης "κατέβασε τα ρολά"
 Πέναλτι "μαρς" έπνιξε ο ρέφερι
Σαν την γάτα με το ποντίκι έπαιξε  την Θύελλα Ραφήνας η Προοδευτική στο μεγαλύτερο διάστημα του σημερινού αγώνα, ωστόσο στο τέλος ίσια που  πήρε την ισοπαλία στο τελικό 1-1 των δύο ομάδων.
 Η Θύελλα μα σκυλίσια άμυνα και έναν καταπληκτικό πορτιέρο που έπιανε κυριολεκτικά τα άπιαστα απείλησε με ήττα την Προοδευτική.

 Βέβαια το ματς θα μπορούσε να είχε άλλη τροπή αν στο 45΄ ο ρέφερι  Κορδολαίμης δεν αρνιόταν καθαρή περίπτωση πέναλτι σε ανατροπή του Κανελλόπουλου από τον  γκολκήπερ Κατσιούλη.
 Μιά απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις εξέδρες.
 Πάντως στο τελικό αποτέλεσμα σημαντικό ρόλο έπαιξε  και  το ότι οι επιθετικοί της Προοδευτικής έφθασαν κοντά στο γκολ σε τουλάχιστον 10 κλασικές ευκαιρίες, στις περισσότερες  από αυτές όπως είπαμε  έστησε τοίχο ο Κατσιούλης.
 Η Προοδευτική έχασε καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο 3΄ με τον Ατματζίδη στο 35΄ με τον Καλαιτζίδη στο 43΄  με τον Ζελέκου και στην συνέχεια της φάσης πάλι με τον Καλαιτζίδη, ενώ σε αυτό το α΄ μέρος η Θύελλα είχε ένα καλό σούτ με τον Ζέκιο στο 37΄ .
 Στην επανάληψη η Προοδευτική  έπαιξε σχεδόν στο μισό γήπεδο την Θύελλα, στο 48΄  μπάσιμο του Ζελέκου και σούτ έφυγε άουτ,  στο 55΄ σέντρα - ξυραφιά του Λέκκα, δεν την πρόλαβε ο Ζελέκου, ενώ στο 57΄ ο Λέκκας από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κατσιούλη.
 Στο 61΄ κεφαλιά του Μπελέρη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κατσιούλης και στο 70΄  έφυγε στην κόντρα ο Βαζέχα και με ωραίο πλασέ πάγωσε το γήπεδο για το 0-1.
 Μάλιστα τρία λεπτά αργότερα ο Ζέκιο και πάλι σε αντεπίθεση λίγο έλειψε να κάνει το 0-2, όμως ο Μπαντίκος επενέβη σωτήρια.
 Φάουλ του Λέκκα στο 78΄  έδιωξε σε κόρνερ ο Κατσιούλης, και στο 85΄ σε φάση διαρκείας στα καρέ της Θύελλας και αλεπάλληλα σούτ των Καννελόπουλου, Λέκκα, ο Γεωργιάδης  πρό της εστίας   βρήκε την μπάλα με το χέρι, για να καταλογισθεί το πέναλτι και να αποβληθεί ο παίχτης της φιλοξενούμενης ομάδας, με τον Καννελόπουλο να  ευστοχεί και να κάνει το 1-1.
 Δύο τεράστιες ευκαιρίες  στα τελευταία λεπτά για την Προοδευτική, στο  88΄ σε κοντινή κεφαλιά του Κανελλόπουλου που δεν ανησύχησε τον Κατσιούλη, και στο 93΄ όταν ο Λέκκας από τα δεξιά  έβγαλε  πάσα πάρε- βάλε στον Καννελόπουλο, όμως ο φορ της Προοδευτικής έπιασε άτσαλη κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Από την διαιτησία του Κορδολαίμη έχει παράπονα η Προοδευτική για την φάση της ανατροπής του 45΄ 
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Τσαραούσης, Καλαιτζίδης, Ζίζηλας, Πατσατζόγλου( 82΄  Xρήστου), Παπανικόλας( 62΄ Ζαχαράτος), Ζελέκου( 75΄ Μανιδάκης), Μπελέρης,Κανελλόπουλος, Λέκκας, Ζελέκου
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ:Κατσιούλης,Φύτρος, Στάψα, Μανουσάκης, Γεραγωτέλης, Ντόσκας, Χαρακτίδης(62΄Γεωργιάδης), Ανδρεαδάκης, Δημητρίου, Βαζέχα, Ζέκιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου