Μεγάλο διπλό ο Εθνικός 2-1 στον Ατσαλένιο

Μεγάλο διπλό για τον Εθνικό, ο οποίος κέρδισε στο Ηράκλειο τον Ατσαλένιο με 2-1. Οι Πειραιώτες καλύτεροι στο α΄ ημίχρονο κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 ενώ στην επανάληψη άντεξαν στην πίεση που 'άσκησε ο Ατσαλένιος 
Στο 20΄ ο Εθνικός άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στρατάκη, ενώ στο 34΄ σε μία ανυποψίαστη φάση ο Εθνικός κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Παυλάκη.
Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων παρά το γεγονός ότι ένιωσε ενοχλήσεις και ετοιμάζονταν να γίνει αλλαγή, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να μην μείνει η ομάδα του με παίκτη λιγότερο μέχρι να ετοιμαστεί ο συμπαίκτης του. Έτσι σε αυτό το διάστημα πήρε μόνος του τη μπάλα λίγο μετά το κέντρο και αφού είδε τον Γιαγκιόζη να βρίσκεται λίγα μέτρα μπροστά από τη γραμμή με ένα πολύ ωραίο ψηλοκρεαμαστό σουτ έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατσαλένιος πίεσε  πήρε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να φανεί απειλητικός χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία. Αντίθετα ο Εθνικός στο 60΄ βγήκε στην αντεπίθεση μετά από κλέψιμο του Κατίδη στο χώρο του κέντρου, με τον ποδοσφαιριστή του Εθνικού να πασάρει στον Κομνηνό και τον τελευταίο να πλασάρει από πλάγια θέση, λίγο άουτ.
Δύο λεπτά μετά ο Αμπντουραχμάνι μπήκε από τα δεξιά και έκοψε στο σημείο του πέναλτι, με τον Ρουμπάκη να κάνει ένα εκπληκτικό σουτ και να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-2.
 Ο Ατσαλένιος ζήτησε πέναλτι στο 67΄ σε ανατροπή του Ρουμπάκη, ενώ οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 71΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ρουμπάκη μετά από κόψιμο του Βρετού, με τον τερματοφύλακα του Εθνικού να δηλώνει παρών και να κρατά το 1-2.
Ο Ατσαλένιος συνέχισε να έχει την υπεροχή ωστόσο στην μεγαλύτερη στιγμή που δημιούργησε στον αγώνα ο Χατζηανδρέου με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στις καθυστερήσεις και το 1-2 παρέμεινε μέχρι τη λήξη.
ΑΥΤΣΑΛΕΝΙΟΣ: Γιαγκιόζης, Γενιτσαρίδης, Ρουμπάκης, Χαρίτος, Αραβιάκης, Σταθόγλου, Βρετός, Χατζηανδρέου, Αμπντουραχμάνι, Μπουτσάκης(72΄ Πετράς), Σακλαμάκης(87΄ Γιαννόπουλος)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Βενέτης, Στρατάκης, Μαρτίνος, Κομνηνός(73΄ Φύτρος), Κατίδης, Μάναλης(90΄ Πασσάς), Λεωνιδόπουλος, Παυλάκης(35΄ Χατζησάββας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου