Ο Σαββουλίδης κοντά στον Ιωνικό

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαβουλίδης είναι και πάλι κοντά στον Ιωνικό και μάλιστα όπως γνωστοποίησε η Διοικούσα Επιτροπή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος,  εντάχθηκε στο διοικητικό τήμ.
 Ο Σαβουλίδης που πρίν 2 χρόνια ήταν στην προεδρία του Ιωνικού είναι σίγουρο ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα στην μεγάλη φετινή προσπάθεια της Νικαιώτικης ομάδας.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρει:

"Η Διοικούσα επιτροπή του Ιωνικού εύχεται η νέα χρονιά να φέρει σε όλους υγεία,χαρά και νίκες σε όλους τους τομείς.
Για τον ΙΩΝΙΚΟ , που είναι σύμβολο υπερηφάνειας για κάθε Νικαιώτη, να συνεχίσει τον αγώνα του με σκληρή δουλειά ,όραμα  και να προσθέσει  στην ιστορία του την πολυπόθητη άνοδο μετά από μια εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.
Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς μας βρίσκει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας κατακτήσει τον έναν απο τους πολλούς στόχους  που είχαμε βάλει σύμφωνα με τον σχεδιασμό της ομάδας το καλοκαίρι.
Ένας άλλος στόχος που είχαμε βάλει και πιστεύουμε ότι έχουμε κερδίσει, ήταν η επιστροφή των φίλων  της ομάδας στο γήπεδο ,όπου εδώ θα θέλαμε να πούμε ότι έφτασε  πάνω από τις προσδοκίες μας .
 Έχουμε την στήριξη του μέσα στην Νεάπολη από την αρχή της χρονιάς δίνοντας δύναμη στην ομάδα για σπουδαίες νίκες αλλά και σημαντικές ανατροπές . ‘Όμως  το ΠΙΟ  σημαντικό είναι η στήριξη που δίνουν  ακόμα και αν χρειαστεί να ταξιδέψουν για  να βρεθούν δίπλα στην ομάδα σε όλες τις άλλες έδρες δίνοντας τον δικό τους αγώνα επί 90 λεπτά.
Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ !!!
 Ζητάμε όμως  να συνεχίσουν τώρα περισσότερο από ποτέ  να δείχνουν τι θα πει έδρα του ΙΩΝΙΚΟΥ, τι θα πει κόσμος του ΙΩΝΙΚΟΥ ,τι θα πει ΙΩΝΙΚΟΣ!!!
 Εμείς προσπαθούμε από την μεριά μας να τους αποζημιώνουμε προσφέροντας τους κάθε αγωνιστική ένα όμορφο θέαμα ΕΝΤΟΣ γηπέδου, κάνοντας  μια δυναμική πορεία πρωταθλητισμού , δεν αναλωθήκαμε σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων ΕΚΤΟΣ γηπέδου…
 Εκεί αφήσαμε τον «πρωταθλητισμό» εντυπώσεων-δηλώσεων σε άλλους και δικαίως  κατέχουμε σε αυτόν μια πολύ χαμηλή θέση σε σχέση με τον πρώτο.
 Ο ΙΩΝΙΚΟΣ έχει μια πολύ μεγάλη  ιστορία που τον ακολουθεί αφού η πορεία του, επί σειρά ετών  στην Α ΕΘΝΙΚΗ έχει πολλά να μας θυμίζει ώστε να είμαστε υπερήφανοι  και να μας προκαλεί να την ξαναζήσουμε.
 Τα καλύτερα έρχονται!!
 Στο σημείο αυτό θέλουμε  να χαιρετήσουμε την στήριξη επιφανών Νικαιωτών επιχειρηματιών -ένας εξ’ αυτών είναι ο Γιώργος Σαββουλίδης ο οποίος εντάχθηκε στην Επιτροπή-  αφού μετά από πρόσκληση της  Διοικούσας Επιτροπής και της άμεσης ανταπόκρισης τους, στην  συνάντηση που ακολούθησε , δηλώνουν «παρών» και με κάθε δυνατό μέσον θα βοηθήσουν την προσπάθεια που γίνεται φέτος ώστε να πραγματοποιηθεί η επίτευξη του αρχικού  μας στόχου για άνοδο στην Football League.
 Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με σκληρή δουλειά,όραμα και πίστη.
Το 2017 είναι η χρονιά μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου