Η Προοδευτική 1-0 τον Ερμή Ζωνιανών

Ανεβάζοντας την απόδοση της στην επανάληψη η Προοδευτική πέτυχε σημαντική νίκη με 1-0 επί του σκληροτράχηλου Ερμή Ζωνιανών.
 Μέτριο το πρώτο μέρος με την Προοδευτική να ΄έχει  εδαφική υπεροχή, χωρίς όμως να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία.
 Η ομάδα του Κορυδαλλου πάντως απείλησε  στο 30΄ με τον Μπελέρη στο 35΄ με τον Πέππα, ωστόσο ο Ερμής στην
μοναδική του φάση σε αυτό το α΄ μέρος άγγιξε το 0-1 όταν ο Ρόβας στο 40΄ βρέθηκε τετ τετ με τον Μπαντίκο με το τερματοφύλακα της Προοδευτικής με δικπλή προσπάθεια να αποσοβεί σίγουρο τέρμα.
 Στην επανάληψη η Προοδευτική μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει το παιχνίδι και στο 50΄ άνοιξε το σκορ  με καρφωτή κεφαλιά του Μπέλερη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λέκκα.
 Πέντε λεπτά αργότερα καλοζυγισμένο φάουλ του Λέκκα  από τα δεξιά μόλις που έφυγε άουτ, κι αφού ο Ζίζηλας από κοντά δεν πρόλαβε να βρεί την μπάλα, στο 68΄ σούτ του Μπέλερη από κοντά έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι του Ερμή- οι της Προοδευτικής ζήτησαν χέρι στην φάση αυτή, ενώ στο 75΄ ένα ακόμη φάουλ - ξυραφιά του Λέκκα έφυγε μόλις άουτ.
Σχετικά καλή η διαιτησία του Κουκούλα ( Λέσβου)
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Ντάλλας, Καλαιτζίδης, Ζίζηλας, Πατσατζόγλου, Παπανικόλας, Πέππας( 57΄ Τσαραούσης), Μπελέρης, Κανελόπουλος( 78΄Ζελέκου) Λέκκας, Ατματζίδης( 88΄ Γκαιδατζής),
 ΕΡΜΗΣ : Κόλλιας, Κοζυράκης ( 82΄ Πλουσής),  Ταβλαδωράκης, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Χατζηβασίλης( 57΄ Καραγκιόζι), Γιακουμάκης, Φαμπίνιο, Τοπούζης, Ρόβας, Πασιαλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου