Προοδευτική από τα παλιά 1-0 στην Ρόδο

Απόλυτα δίκαιη και εξίσου σημαντική νίκη πέτυχε η Προοδευτική στην Ρόδο επί της τοπικής ομάδας με 1-0.
 Το συγκρότημα του Κορυδαλλού έτσι  διατηρεί το αήττητο για 12η συνεχή αγωνιστική, πιστοποιώντας τις  μεγάλες του δυνατότητες του.
 Η Προοδευτική ήταν καλύτερη καθόλη την διάρκεια του αγώνα,  και  έλεγξε τον χώρο του κέντρου, όπου δέσποζαν οι
 Πατσατζόγλου - Μπέλερης και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει πιό εύκολα το παιχνίδια αν ο Λέκκας, και ο Κανελόπουλος  στο τελευταίο 10λεπτο του α΄ μέρους ήταν  εύστοχοι στις φάσεις που τους παρουσιάσθηκαν.
 Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 75΄ ο  Μπελέρης με  κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλαιτζίδη, κι ενώ πιό πρίν( 71΄) σούτ του Πέππα, τράνταξε την δοκό της Ρόδου.
 Η Ρόδος απείλησε στο 78΄ με σούτ του Τζιβίλογλου, όμως η Προοδευτική στα τελευταία λεπτά στην κόντρα έχασε τουλάχιστον 2 κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.
 ΡΟΔΟΣ: Πάπος, Ιμεριλάλι, Τσιμογιάννης, Καντιμοίρης, Καμπούρης,Κασαπάκης(78΄ Ευγενικός), Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Ολιβέιρα, Στεφανίδης,Τορεζάνι( 85΄ Βολονάκης)
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ:Μπαντίκος, Τσαραούσης( 56΄ Ζελέκου), Καλαιτζίδης, Ζίζηλας, Πατσατζόγλου, Παπανικόλας, Ντάλας, Καννελόπουλος (65΄ Πέππας), Λέκκας, Ατματζίδης( 84΄ Ξυγκάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου