"Σε θέση οδηγού" ο Ιωνικός 4-1 τον Εθνικό

Έπαιξε σαν πρωταθλητής ο Ιωνικός σήμερα το απόγευμα στην Νεάπολη συντρίβοντας με 4-1 τον Εθνικό, σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα ντέρμπι, ωστόσο από πολύ νωρίς οι Νικαιώτες  φρόντισαν να καθαρίσουν, αφού σε καμμιά περίπτωση δεν έδωσαν το δικαίωμα στην νεανική ομάδα του Εθνικού να μπεί στο παιχνίδι.

 Ο Ιωνικός που και πάλι είναι σε θέση οδηγού σε ότι αφορά την υπόθεση τίτλος, αφού  πλέον έχει  καβάντζα δύο βαθμούς από τον βασικό του διώκτη του Εργοτέλη.
 Βεβαίως καταλυτικό ρόλο σίγουρα έπαιξε το γρήγορα γκολ του Σαπαλίδη στο 3΄, ο οποίος ολοκλήρωσε  με κοντινό την  σπουδαία προσωπική ενέργεια του Καμαρά από τα αριστερά, που στην  ουσία έδωσε  πάσα πάρε - βάλε στον φορ του Ιωνικού.
 Ο Εθνικός απείλησε δύο λεπτά αργότερα με τον Παυλάκη, όμως στο 38΄ ο Ζαφειρίδης  πήρε πάσα - δώρο από τον Πεχλιβανίδη του Εθνικού, αυτός βρήκε τον Καραλή που ωραίο πλασέ σημείωσε το 2-0 μέσα σε αποθέωση από τους περίπου 100 φιλάθλους του Ιωνικού.
 Στο 57΄ ο Καραλής βγήκε κερδισμένος  από ένα λάθος στην άμυνα του Εθνικού, βρέθηκε μόνος με τον γκολκήπερ Βουτσινά, για να γυρίσει στον Σαπαλίδη που χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα σκόραρε για το 3-0.
 Ο Εθνικός μείωσε στο 72΄ με ωραίο σουτ- σκρόπ του Κομνηνού, όμως ο Ιωνικός στο 82΄ έγραψε το τελικό 4-2 με συρτό- διαγώνιο σούτ του Κρητικού που εκμεταλεύθηκε  φάση διαρκείας στα καρέ του Εθνικού.
 Από τον πολύ καλό σήμερα Ιωνικό ξεχώρισαν οι Καμαρά, Πέεφ, Καραλής, Κρητικός, Σαπαλίδης, από τον Εθνικό προσπάθησαν οι Γερόλυμος, Λεωνιδόπουλος, Στασινός.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Mπλούνα( Φθιώτιδας)

 ΙΩΝΙΚΟΣ:Παναγόπουλος, Ζαφειρίδης, Μειμάρογλου ( 78΄ Βουρλούμης), Ασάνοβιτς, Μάρης, Κρητικός, Καραλής ( 81΄ Κυριακίδης),Σιμιτζής,  Καμαρά, Σαπαλίδης(68΄ Μάνιας), Πέεφ
 EΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Στασινό;ς, Γερόλυμος,  Βενέτης, Πεχλιβανίδης, Μαρτίνος( 78΄ Πίσσας), Ντούλιας( 60΄ Φωτιάδης), Σώπασης( 49΄ Κομνηνός), Χατζησάββας,  Λεωνιδόπουλος, Παυλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου