΄Πέρασε (1-0) από την Χαραυγή ο Καραβάς

Μεγάλη νίκη για τον αήττητο Καραβά, καθώς πέρασε από το καμίνι της Χαραυγής κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 1-0 σε ένα κατάμεστο γήπεδο, η παρουσία του κόσμου σήμερα το απόγευμα δεν είχε προηγούμενο, αφού περισσότεροι από 600 φίλοι του ποδοσφαίρου  είδαν το ντέρμπι μέσα σε  φανταστική ατμόσφαιρα.
 Μέτριο αμφίρροπο και σκληρό το παιχνίδι στο α΄ μέρος, με την
 Χαραυγή να δείχνει ότι πατάει καλύτερα στο γήπεδο, χωρίς όμως να  δημιουργηθεί σχεδόν ούτε μιά φάση .
 Στην επανάληψη ο Καραβάς επικράτησε κατά κράτους της Χαραυγής ειδικά στο  χώρο του κέντρου,  ενώ με την είσοδο του Ρηγούτσου  έγινε πιεστικός μπροστά και δημιούργησε τις  προυποθέσεις και τις ευκαιρίες για να φθάσει στη  πολύ σημαντική νίκη που διατηρεί τον  Καραβά στο κόλπο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.
 Το γκόλ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Ράμα  στο 81΄ με εύστοχο χτύπημα , ένα πέναλτυ που δόθηκε σε ανατροπή του ίδιου του Ράμα από τον Γεροπαναγιώτη.
 Στο 50΄ ο Ράμα  μέσα στην μικρή περιοχή ελίχθηκε και βγήκε  φάτσα με τον Καλικαντίδη, όμως ο πορτιέρο της Χαραυγής απεσόβησε το γκολ, στο 67΄ είχαμε ένα καλό μακρινό σούτ του  Μακαρωνά που έφυγε άουτ.
 Στο 69΄  σε ωραία προσπάθεια του Αιβαλιώτη από δεξιά, ο  Ρηγούτσος στην καρδιά της άμυνας της Χαραυγής έπιασε την κεφαλιά που έφυγε άουτ.
 Από τον Καραβά ξεχώρισαν οι Ράμα, Γκούτσιος, Αιβαλιώτης, Μπιλίμπασι, Σταφσουλάι,  από την Χαραυγή που στο β΄ μέρος δεν είχε τρεξίματα και κουράγια πάλεψαν οι Δηλαβέρης  Γαβαλάς, Θεοδωρίδης,
 Αψεγάδιαστη η διαιτησία του Ηλ. Σπάθα και των βοηθών Κοντιζά - Μουμπογιατζόγλου.
 ΧΑΡΑΥΓΗ: Καλικαντίδης,  Αγγελόπουλος, Γαβαλάς,  Αλβανός( 65΄ Γεροπαναγιώτης,85΄ Σαλής), Τούρλος, Αβανίδης ( 58΄ Μακαρωνάς), Φασιλής, Θεοδωρίδης, Δηλαβέρης, Ηλιόπουλος, Γρούνης
 ΚΑΡΑΒΑΣ:  Μώτος, Γκούτσιος, Μπένα, Μελλάς,  Αναγνωστόπουλος(69;  Koυλούρης),  Τάνκας, Αιβαλιώτης(78 ΄Παπαδόπουλος), Μπελίμπασι, Ταμπουράκης ( 65΄ Ρηγούτσος), Ράμα, Σταφσουλάι,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου