Ο Εθνικός 2-1 τον Αγ. Ιερόθεο

Επέστρεψε στις νίκες ο ψυχωμένος Εθνικός κερδίζοντας με 2-1 τον Αγ. Ιερόθεο, σε ένα δυνατό παιχνίδι.
Στο α’ μέρος οι Πειραιώτες  ήταν ανώτεροι, πίεσαν τον Αγ. Ιερόθεο, για να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ στο 11′  με σουτ του Λεωνιδόπουλο, ο οποίος εκμεταλεύθηκε σύγχυση  και αδράνεια στην  άμυνα του Αγ. Ιερόθεου.
Πάντως οι φιλοξενούμενοι σε μιά από τις λίγες επισκέψεις τους στα καρέ του Εθνικου  έφθασαν στην ισοφάριση  με τον Σαγανά  έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκουτσούλα στο 17′ με τον Εθνικό πάντως να υποστηρίζει ότι ο σκορερ χρησιμοποίησε και το χέρι να ισχυρίζονται ότι ο σκόρερ βρήκε τη μπάλα με το χέρι.
Ο Εθνικός δεν έδειξε να επηρεάζεται  στο 24΄ πέτυχε το 2-1 με ωραίο ψηλοκρεμαστό σού του Μάναλη. Στη συνέχεια ο Κυρίτσης απέκρουσε την κεφαλιά του Παυλάκη, με τον Εθνικό να είναι καλύτερος γενικότερα στο α’ μέρος όπου είχε καλές στιγμές με τους Λεωνιδόπουλο, Μάναλη και Παυλάκη. Πάντως νωρίτερα η ομάδα του Περιστερίου ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νιζάμη εντός περιοχής όμως ο διαιτητής έδειξε παίζεται.
Στη επανάληψη  ο Αγ. Ιερόθεος  ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, πίεσε όμως ο Εθνικός καλά στημένος  δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, μάλιστα το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη προσπάθησε να χτυπήσει στη κόντρα και λίγο έλειψε να κάνει το 3-1 στις καθυστερήσεις όταν η λόμπα του Κομνηνού κατέληξε στο δοκάρι.
 Με λάθη η διαιτησία του Mανούρα( Τρικάλων)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Μπεχλιβανίδης, Βενέτης, Μαρτινος, Λεωνιδόπουλος, Μαργαρίτης (82′ Μπένα), Παυλάκης, Μάναλης, Ντούλιας (57′ Κομνηνός)
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Κυρίτσης, Πολίτης (57′ Μανδαμαδιώτης), Μπιρμπίλι, Δάρρας, Κάρδαρης, Καραμέρης (78′ Σούφλας), Γούλας (67′ Λέσι), Γκουτσούλας, Νιζάμης, Σαγανάς, Θανόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου