Ο Ιωνικός ενημερώνει

Η διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο, τόσο για το αυριανό παιχνίδι με την Θύελλα Ραφήνας, όσο και για το σπουδαίο ντέρμπι που ακολουθεί με την Προοδευτική, αναλυτικά η ανακοίνωση που εξεδόθη  αναφέρει τα εξής:
"Την στιγμή που η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην Θύελλα Ραφήνας, η
Διοίκηση του Ιωνικού παρευρέθηκε στην προγραμματισμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (3/3) για τα μέτρα του αγώνα της επόμενης εβδομάδας με την Προοδευτική.
Ο Ιωνικός ζήτησε για τις ανάγκες των φιλάθλων του 500 (πεντακόσια) εισιτήρια, με την Διοίκηση της Προοδευτικής να είναι θετική. Ωστόσο, όπως αναμενόταν, η αστυνομία έβαλε φρένο στην μετακίνηση, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στον πρώτο γύρο. Έτσι λοιπόν, για το παιχνίδι Προοδευτική – Ιωνικός που θα πραγματοποιηθεί στις 12/3 και ώρα 15.00 δεν θα επιτραπεί ούτε οργανωμένη, ούτε μεμονωμένη μετακίνηση για τους φιλάθλους της ομάδας μας.
Τέλος, σε συνέχεια της συμφωνίας των δύο ομάδων -από τον πρώτο γύρο- το παιχνίδι θα έχει τηλεοπτική κάλυψη μέσω διαδικτύου, με τις ακριβείς πληροφορίες να αναμένονται εντός της επόμενης εβδομάδας.
Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος για το παιχνίδι της Κυριακής με την Θύελλα, πέρα από τους τραυματίες Παπαδόπουλο, Σικαλιά και Προβατίδη, προέκυψαν δύο νέα προβλήματα της τελευταίας στιγμής για τον Μιχάλη Μαρή και τον Δημήτρη Παντελίδη. Αντιθέτως επιστρέφει ο Μάριος Αργυρίου που εξέτισε στο παιχνίδι με τον Εθνικό την τιμωρία λόγω καρτών."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου