Διαζύγιο Ιωνικού - Καλοπίτα

Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στον Ιωνικό, μιάς και το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον τεχνικό Ηλία Καλοπίτα είναι οριστικό.
 Ήττα στον Κορυδαλλό οι αλυσιδωτές αντιδράσεις από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, οδήγησαν τις δύο πλευρές στο  διαζύγιο και ήδη η διοίκηση του Νικαιώτικου συλλόγου κινείται για την εξεύρεση νέου τεχνικού.

 Αναλυτικά η λιτή ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρει τα εξής: "Η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την, κοινή συναινέσι, λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ηλία Καλοπίτα. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του."
 O ίδιος ο κ. Καλοπίτας σε δηλώσεις του αναφορικά με την αποχώρηση του από τον Ιωνικό  δήλωσε τα εξής:" Όλο το διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα δοιύλεψα με γνώμονα το καλό της ομάδας.
 Μετά το χθεσινό αποτελέσμα και επειδή σε καμμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να διχάσω την ομάδα και τον κόσμο, ειδικά σε αυτήν την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, γι΄ αυτό συναντήθηκα με τον πρόεδρο της ομάδας κ Αποστόλου κι αποφασίσαμε από κοινού  την λύση της συνεργασίας μας.
 Ο Ιωνικός βρίσκεται στην 1η θέση μετά από 21 αγωνιστικές έχοντας την καλύτερη  επίθεση και την καλύτερη άμυνα του ομίλου.
 Είμαι σίγουρος ότι ο Ιωνικός μπορεί να πετύχει τον στόχου του που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήμ,ατος, κι εύχομαι κάθε επειτυχία.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοικούσα επιτροπή τους συνεργάτες μου τον φίλαθλο κόσμο, μα πάνω από όλα τους ποδοσφαιριστές."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου