Όλοι οι δρόμοι οδηγούν "Καραισκάκη"



Όλοι οι δρόμοι στον Πειραιά σήμερα στις 4 οδηγούν στο Γ. Καραισκάκης στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Πειραιά, ανάμεσα στο Κερατσίνι και τον Αετό Κορυδαλλού.
 Ένα Τελικό που οι εκτιμήσεις  αναφέρουν ότι με βάση τον καλό καιρό θα παρακολουθήσουν
περισσότεροι από 5.000 θεατές.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ε.ΠΣ.ΠΕΙΡΑΙΑ και με την οποία ενημερώνει όσους θα δούν τον τελικό αναφέρει:.
"Σήμερα Σαββάτο 18/3/2017  και ώρα 16.00  είναι γνωστό ότι θα διεξαχθεί ο Τελικός  αγώνας του Κυπέλλου «Μ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ»  μεταξύ των σωματείων μας ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΑΠΟ ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων  αλλά και γενικότερα όσων θα βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» γίνονται γνωστά τα εξής:
1.Οι φίλαθλοι του ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 1-2, ενώ για τις ανάγκες των φιλάθλων θα λειτουργεί έναντι του μπουθ, εκδοτήριο εισιτηρίων.
2.Οι φίλαθλοι του ΑΕΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΘΑ φιλοξενηθούν στη  Θύρα 23 (πλευρά προς Ηλεκτρικό) ενώ η είσοδος θα γίνεται από την Πεζογέφυρα και θα λειτουργήσει εκδοτήριο εισιτηρίων έναντι της Θύρας 25
3. Οι ουδέτεροι φίλαθλοι θα φιλοξενηθούν στις θύρες 28-29-30(είσοδος από  πλευρά του Ηλεκτρικού) και θα λειτουργήσει εκδοτήριο εισιτηρίων έναντι της Θύρας 25. Από αυτές τις θύρες μπορούν να προσέρχονται οι αθλητές των Μικτών μας ομάδων της περσινής και φετινής περιόδου
Οι θύρες και τα εκδοτήρια θα είναι ανοίξουν στις 14:00.
4. Από την Θύρα vips Α&Β θα μπορούν να εισέλθουν μόνοι οι κάτοχοι προσκλήσεων vips καθώς και επίσημοι τοπικοί φορείς που είναι γραμμένοι στο πρωτόκολλο.
5.Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η μεταφορά και η χρησιμοποίηση, βεγγαλικών, κροτίδων, καπνογόνων, πανό με ρατσιστικά υβριστικά συνθήματα, καθώς και η  χρησιμοποίηση οινοπνευματωδών ποτών, για τους δε παραβάτες  θα υπάρχουν κυρώσεις που   θα είναι ιδιαίτερα σοβαρές.
6.Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η είσοδος στους χώρους των αποδυτηρίων και τον αγωνιστικό χώρο, πέραν όσων έχουν δικαίωμα να παραβρίσκονται εκεί τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα.
Καλούμε όλους να τηρούν  τις οδηγίες των υπευθύνων του σταδίου, των ανθρώπων της Ε.Π.Σ.Π. αλλά και όλων όσων έχουν επιφορτισθεί με την διεξαγωγή του Τελικού.

Για Δημοσιογράφους – Φωτορεπόρτερ – ΜΜΕ
Στο «Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ» θα εισέλθουν ΜΟΝΟ διαπιστευμένοι Δημοσιογράφοι - Φωτογράφοι από την Θύρα vips Α&Β επιδεικνύοντας την σχετική διαπίστευση που θα έχουν παραλάβει από την  Γραμματεία της Ε.Π.Σ.Π.
Οι δημοσιογράφοι θα φιλοξενηθούν στο δεξί πάνω άκρο της  Θύρας vips που θα είναι   ξεχωριστό για τα ΜΜΕ.

*Τέλος η διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ παρακαλεί όλους τους φίλους του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου με κάθε τρόπο να  σεβαστούν το στολίδι Γ.  ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ που μας προσφέρει ο Ολυμπιακός, ώστε να μπορεί αυτό να φιλοξενεί την κορυφαία γιορτή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαιρικού Πειραιά. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου