Kαραδήμος:" Mεγάλη ομάδα ο Ιωνικός"

Τις πρώτες του δηλώσεις στο ionikosfc.gr παραχώρησε ο Λουκάς Καραδήμος ως νέος τεχνικός του Ιωνικού.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Το να βρίσκομαι στο τιμόνι του Ιωνικού είναι μία πρόκληση για μένα και θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ομάδας που με επέλεξε να αναλάβω αυτό το δύσκολο έργο.
Αποδέχθηκα αμέσως την πρόταση καθώς ο Ιωνικός είναι μεγάλο και ιστορικό σωματείο. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω για να φέρουμε εις πέρας τον μεγάλο στόχο μας και στην προσπάθεια αυτή θέλουμε στον πλευρό μας τον κόσμο του Ιωνικού, που είναι γνωστό ότι αποτελεί την μεγάλη δύναμη της ομάδας. Επικεντρωνόμαστε στην δουλειά δίχως πολλά λόγια αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με την Ρόδο.»
Ο Λουκάς Καραδήμος έχει πλούσιο βιογραφικό ως παίχτης καθώς έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Καβάλα, Ατρόμητο, Καλλιθέα και Κέρκυρα ενώ κατά την θητεία του στον δικέφαλο του βορρά μετείχε και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ως προπονητής ξεκίνησε από την Καλλιθέα στης οποίας τον πάγκο βρέθηκε τις σεζόν 2010-11 και 2015-16 ενώ μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο του Ατρομήτου ως βοηθός προπονητή στο πλευρό του Γιώργου Κορακάκη.
 Ενόψει του Κυριακάτικου απογευματινού αγώνα με την Ρόδο( 5μ.μ. στην Νεάπολη), ο νέος τεχνικός του Ιωνικού θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την συμμετοχή του Σταμάτη Σαπαλίδη, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου