Πήρε 0-0 στον Ηλυσιακό η Προοδευτική

Ούτε από τον Ηλυσιακό ηττήθηκε η ψυχωμένη Προοδευτική που πήρε 0-0 στο Μπραχάμι, μάλιστα ήταν  αυτή που θα μπορούσε να κλέψει ακόμη και το τρίποντο στις αντεπιθέσεις.
Η ομάδα του Πάρη Ανδράλα μάλιστα είχε σημαντικές απουσίες που δεν φάνηκαν να την επηρεάζουν.( Πατσατζόγλου, Ζελέκου, Θεοδωράκης, Καλαιτζίδης). Στο 1′ η κεφαλιά του Ιωάνου δεν ανησύχησε τον Μπαντίκο, ενώ στο 12′ το φάουλ του Λέκκα έφυγε άουτ, όπως και στο 26′ την ίδια κατάληξη είχε το ψαλίδι του Ιωάννου. 
Στο 32′ γύρισμα του Λέκκα δεν μπόρεσαν να εκμεταλευθούν οι επειθετικοί της Προοδευτικής με τον Ηλυσιακό να απειλεί στο 35′ μετά από φάουλ του Μπίρη, ο Θαναηλάκης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ιωάννου που ήταν ο τελικός αποδέκτης με σουτ έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.Στην επανάληψη ο Ηλυσιακός πίεσε ακόμη περισσότερο όμως έπεσε πάνω σε μια καλοστημμένη άμυνα της Προοδευτικής που προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση.Στο 71′ ο Σηφάκης πρόλαβε τον Μανιδάκη προτού ο νεαρός άσος της Προοδευτικής κάνει το 0-1 ενώ στο 76′ όλος ο πάγκος των φιλοξενούμενων διαμαρτυρήθηκε θεωρώντας ότι κακώς ο Λέκκας υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ κι ενώ έβγαινε μόνος του απέναντι από τον Σηφάκη. Στο 77′ ο Σηφάκης μπλόκαρε ένα καλό  σουτ του Μπέλερη ενώ στο 83′ ο Λέκκας είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει λίγο άουτ. Ο  Ρόππας  στο 86΄ έκανε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε στα σώματα των αμυνόμενων της Προοδευτικής, ενώ στο 87′ ο Μπέλερης πρόλαβε τον Ιωάννου πριν σουτάρει μέσα από την περιοχή.
Η  Προοδευτική ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπανικόλα στο 90+1 με δεύτερη κίτρινη  από τον διαιτητή Κόλια( Αργολίδας) από τον οποίο έχει μεγάλα παράπονα η Προοδευτική,  αφού κιτρίνισε όσους παίχτες ήταν στο όριο καρτών.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ:Σηφάκης, Μέξης, Πιπίνης (28′ λ.τρ. Ρόπας), Ντούμπερετ, Μπίρης, Αμανατίδης, Κουντου, Μάλτσι (83′ Πουλάκης), Ξαγοράρης, Θαναηλάκης (66′ Κάλφας), Ιωάννου.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ:Μπαντίκος, Κουσουρής (72′ Κανελλόπουλος), Παπανικόλας, Ξυγκάκης, Ντάλλας, Ζίζηλας, Πέππας (62′ Ζαχαράτος), Μπέλερης, Χρήστου (51′ Μανιδάκης), Λέκκας, Ατματσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου