Άλλη κλάση το Κερατσίνι 4-0 σκόρπισε τα Σούρμενα

 Εντυπωσιακό, όσο και καταιγιστικό το Κερατσίνι συνέτριψε με 4-0 την Κυπελλούχο ομάδα  των Αθηνών τα Σούρμενα, και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τους "8" του Κυπέλλου Ερασιτεχνών μπροστά σε 400 και πλέον φιλάθλους ανάμεσα  τους κάπου 100 φίλαθλοι της ομάδας των Σουρμένων.
 Το Κερατσίνι  φάνηκε μιά κλάση ανώτερο από τα Σούρμενα που είναι χαρακτηριστικό ότι ότι πέρα από κάποια σποραδικά σούτ, δεν δημιούργησαν ούτε.. μιά φάση.

 Οι Κερατσινιώτες έχασαν τουλάχιστον άλλες 3-4   ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα.
 Η ομάδα του Βασίλη Σπάθα  μπήκε στο παιχνίδι με αναγνωριστικό τέμπο, αφού ουσιαστικά δεν γνώριζε και πολλά από την αντίπαλη ομάδα,ωστόσο κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 8΄ με προβολή του Νταουτάι έπειτα από ενέργεια και πάσα του Κιάφα.
 Είχε προηγηθεί  μιά καλή ευκαιρία με τον Τουρνά στο 4΄ αλλά και με τον Νταουτάι στο 6΄ 
  Κι ενώ τα Σούρμενα προσπαθούσαν αλλά δεν μπορούσαν το Κερατσίνι βρήκε το 2-0 στο 37΄.
 Τότε ο Ψυχογιός βγήκε στην αντεπίθεση από δεξιά, ανατράπηκε από τον Τσακίρη, με τον βοηθό να  Ρούντση να υποδεικνύει εντός περιοχής την παράβαση, και τον ρέφερι Μανιώτη να  δίνει το πέναλτι.
 Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ψυχογιός με έξοχη επέμβαση ο Λύρος το απέκρουσε, η μπάλα στην συνέχεια  βρήκε τον αριστερή του κάθετη δοκό, με τον Ψυχογιό να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
 Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε, αφού τα Σούρμενα ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την  εξαιρετική αμυντική γραμμή των Ροσσονέρι για να φθάσουμε στο 56΄  όταν σε φάση διαρκείας, ο Γκιάτης έξω από την περιοχή έπιασε ένα δυνατό σούτ, που απέκρουσε ασθενώς ο Λύρος, και ο επερχόμενος Σφυροαγιαννάκης από κοντά να σημειώσει το 3-0, μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους του Κερατσινίου.
 Δοκάρι στο 74΄ σε ωραία προσπάθεια και σούτ του Κουρκούτη, για  να φθάσουμε στην εκπνοή της αναμέτρησης, όυταν ο Κουρκούτης  ξεχύθηκε μπροστά, και με υποδειγματικό  ψηλοκρεμαστό  σούτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Λύρο γράφοντας τον  επίλογο της σπουδαίας εμφάνισης και νίκης του Κερατσινίου.
 Από το Κερατσίνι που για ακόμη μιά φορά φανέρωσε  αρετές  σπουδαίας και έμεπιροσ ομάδας δεν υπάρχουν υστερήσαντες, ωστόσο  ξεχωρίσαμε τους Κουρκούτη,  Μπατή, Κιάφα, Τουρνά, Σφυρογιαννάκη, Διάκο, Γκιάτη.
 Από τα Σούρμενα πάλεψαν οι  Μανωλιάδης, Λύρος, Δημογιάννης
 Δύο λεπτά αργότερα νέα αντεπίθεση με τον Ψυχογιό από τα δεξιά  άφησε πίσω του τους αντιπάλους του, όμως το σούτ που επιχείρησε από πλάγια θέση έφυγε άουτ.
Αρκετά  καλή η διαιτησία του Μανιώτη, από τον βοηθό Ρούντζη έχουν παράπονα οι των Σουρμένων για την υπόδειξη του πέναλτι, ο άλλος βοηθός ήταν ο Βετσιασάτος ( Ανατ. Αττικής)
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπώτος, Σφυρογιαννάκης, Νταουτάι,  Μπατής, Βατής, Διάκος( 79΄ Φούντας),  Ψυχογιός( 75΄ Μαναριώτης),  Γκιάτης, Κιάφα, Τουρνάς, Κουρκούτης
 ΣΟΥΡΜΕΝΑ:Λύρος, Μενλίου, Τσακίρης( 46΄ Ζιώγας), Ακριτίδης, Μπουγιόκος,Θωμάκος( 50΄ Πρέκας), Παπαδάκης( 50 ΄Χ΄ Παναγιώτης), Μανωλιάδης, Καζάντζης, Δημογιάννης, Θεοδώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου