Καθάρισε ο Εργοτέλης στο Περιστέρι

Διπλό τίτλου για τον Εργοτέλη στον Αγ. Ιερόθεο, απέναντι στην τοπική ομάδα με 1-0, ένα αποτέλεσμα που φέρνει  πολύ κοντά στον τίτλο του Ηρακλειώτες.
Οι Περιστεριώτες ήθελαν, προσπάθησαν  είχαν μια ανούσια υπεροχή όμως ο καλοστημένος Εργοτέλης  ουσιαστικά δεν ανησύχησε παρά  σε λίγες φάσεις του αγώνα.

Στο 3′  η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, όταν μετά από  πάσα του Θανόπουλου στον Νιζάμη στην πλάτη της άμυνας με τον τελευταίο να σουτάρει και τον Βασιλειάδη να μπλοκάρει.
Μια καλή κεφαλιά του Βελλίνη  στο 9΄ έφυγε άπουτ, η μπάλα άουτ, ερνώ στο 15΄ ο Λεάλ σούταρε από καλή θέση με τον  Ρουμπή να διωχνει δύσκολα
Καλό σούτ  του Κάρδαρη  στο 17΄  απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βασιλειάδης σε κόρνερ
Ένα σουτ του Σαγανά  στο 30΄ από καλή θέση  έφυγε πολύ άουτ, και στο 32′  ο Εργοτέλης πέτυχε το χρυσό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.
 Ο  Κατσικοκέρης  ελίχθηκε έξω από την περιοχή του Ιερόθεου και με εκπληκτικό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του   Ρουμπή.
 Στην επανάληψη ο Εργοτέλης έχοντας το υπέρ του σκορ, έπαιξε αποφασιστικά, εν αντιθέσι με τον Αγ. Ιερόθεο που περιορίσθηκε σε πάσινγκ γκειμ και ήταν  ακίνδυνος επιθετικά, αφού τα επιθετικά του ατού Θανόπουλος, Σαγανάς ήταν μακρά από την καλή τους εικόνα.
Στο 50΄ κεφαλιά του Ρουσάκη μετά από κόρνερ του Σερζίνιο έφυγε άουτ, ενώ στο 71΄, ο Βελλίνης με σουτ έστειλε  την  μπάλα στο γάμα, με τον  Ρουμπή  να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
 Ο Ιερόθεος στα τελευταία ουσιαστικά δεν δημιούργησε φάσεις..
 Εύκολο έργο για την διαιτησία του Κορδολαίμη( Ανατ. Αττικής)
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Μπιρμπίλι, Γούλας, Κάρδαρης, Κατσίκιας (78′ λ.τρ. Καφαλίδης), Καραμέρης, Γκουτσούλας (84′ Κετσετζόγλου), Σούφλας, Νιζάμης (60′ Πανούσης), Θανόπουλος, Σαγανάς.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Βασιλειάδης, Τζανής, Μπάτζιο, Νιάρος, Νικολακάκης, Μισέλ, Βελλίνης (79′ Μίνγκας), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Σερτζινιο (87′ Παπαπαναγιώτου), Ρουσάκης (64′ Γκοτσούλιας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου