Το Κερατσίνι 1-0 στην Καλαμάτα

Μεγάλη- νίκη πρόκριση για το Κερατσίνι στην Καλαμάτα με 1-0 επί της τοπικής ομάδας μπροστά σε περίπου 800 φιλάθλους- ανάμεσα τους 50 Κερατσινιώτες που έκαναν το σημαντικό ταξίδι στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.
Μέτριο έως κακό το πρώτο μέρος με  το Κερατσίνι στην αρχή να είναι επιφυλακτικό, αλλά και την ομάδα της Καλαμάτας να έχει μιά ανούσια- φλύαρη υπεροχή.

Η σπουδαιότερη φάση  έγινε μόλις στο 2΄όταν σούτ του Μπεγιέτη μέσα από την μικρή περιοχή απέκρουσε ο Μπώτος, ενώ το Κερατσίνι βγήκε με προυποθέσεις στο 27΄όταν ο Νταουτάι έφυγε στην  κόντρα,μπήκε στην  μικρή περιοχή όμως δεν μπόρεσε να γυρίσει σωστά την μπάλα στον Ψυχογιό.
 Στην επανάληψη ανέβηκε κάπως ο ρυθμός, οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 62΄ με ένα καλό σουτ του Αθανασόπουλου που έφυγε άουτ, ενώ το Κερατσίνι έδειξε να πατάει καλύτερα στο 72΄ δημιούργησε  προυποθέσεις για γκολ, όμως το σουτ του Νταουτάι πέρασε σύριζα από την δεξιά κάθετη δοκό των γηπεδούχων.
Τελικά το Κερατσίνι κατάφερε  να πάρει την νίκη χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 89΄ Φούντας με έξοχη κεφαλιά μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα από τα δεξιά του Τουρνά.
 Αρκετά καλή η διαιτησία του Αγγελάκου ( Αρκαδίας)
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κυριακόπουλος, Σταματελόπουλος, Καλογερόπουλος, Καντούτσης, Νικολόπουλος, Λιόλιος, Μπεγέτης(80΄ Μερκούρης), Βασιλόπουλος(89΄ Σαραντόπουλος), Καλαντζής, Τσουλάκος(65΄ Νάτσης), Αθανασόπουλος.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπότος, Σφυρογιαννάκης, Νταουτάι(91΄ Αγγελάκης), Μπατής, Βαττής, Διάκος(91΄ Μαναριώτης), Ψυχογιός, Γκιάτης, Κιάφα(65΄ Φούντας), Τουρνάς, Κουρκούτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου