Ο Ιωνικός 2-0 τον ΙΝΚΑ

 Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε την σεζόν ο Ιωνικός, κερδίζοντας με 2-0 τον ΙΝΚΑ, ρίχνοντας τον  στο τοπικό πρωτάθλημα.
 Οι Νικαιώτες  έμειναν στην 2η θέση, κι έχοντας την αίσθηση, ότι  ουσιαστικά έχασαν ένα δικό τους πρωτάθλημα.

 Ο Ιωνικός μπήκε στο γήπεδο ότι δεν πρόκειται να χαρισθεί, κι αφού  στο 7΄ και στο 14΄ ο Μάνα έχασε καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, τελικά τα κατάφερε στο 24΄ με κοντινό σούτ του Πέεφ, κι αφού προηγήθηκε σέντρα από δεξιά του Μάνα, και πάσα το Καραλή στον σκόρερ.
 Ο Καμαρά στο 41΄ με ένα φοβερό γυριστό σούτ άγγιξε το 2-0 , με τον πορτιέρο της Χανιώτικης ομάδας να αποκρούει ενστικτωδώς.
 Στην επανάληψη  ο Ιωνικός δημιούργησε φάσεις, με τον Μάνα στο 63΄ και στο 72΄ από κοντά να αστοχεί, αλλά στο 79΄  ο Μάνα με ωραία προσωπική ενέργεια και πλασέ έκανε το 2-0, αφού είχε προηγηθεί ενέργεια και πάσα του Καραλή.
 Ο ΙΝΚΑ με την είσοδο του Βεστάκη έγινε απειλητικός, στο  76΄ βρέθηκε τετ α τετ με τον Παναγόπουλο, οποίος  έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 83΄ ακυρώθηκε γκολ του Βεστάκη ως οφ- σάιντ.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Δημητρόπουλου( Δυτ. Αττικής)
ΙΩΝΙΚΟΣ: Παναγόπουλος, Παντελίδης, Μεϊμάρογλου, Προβατίδης, Κρητικός, Μαρής, Καραλής( 83΄ Βουρλούμης), Ζαφειρίδης( 65΄ Ασάνοβιτς) Καμαρά, Μάνας, Πέεφ( 77΄  Σιμιτζής).
ΙΝΚΑ: Καλοροζικάκης, Ντεντάκης, Παληγεώργος, Βουρβαχάκης, Δημήτρης (68′ Βεστάκης), Στασινάκης, Κυτράκης, Αρσενίεβιτς, Περδικάκης, Τσίτας, Σουμπασάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου