Στην Γ΄ Εθνική το Αιγάλεω, 3-1 τον Χαραυγιακό

 Φοβερή ατμόσφαιρα από 5.000 φιλάθλους
Το Αιγάλεω ήταν ο νικητής του μεγάλου Αθηναικού ντέρμπι κόντρα στον Χαραυγιακό τον οποίο κέρδισε με 3-1 στον αγώνα μπαράζ της Ριζούπολης και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο ανόδου στην Γ΄ Εθνική.

 Μπροστά σε περίπου 5.000 φιλάθλους- στην συντριπτική τους πλειοψηφία φίλαθλοι του Αιγάλεω- κοντά στους 3000 φιλάθλους.
 Φοβερή ατμόσφαιρα, και κάτω από δρακόντεια μέτρα της αστυνομίας, το μας ήταν πραγματικό ντέρμπι, με τον Χαραυγιακό, να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά το Αιγάλεω να είναι ουσιαστικό, αλλά και  τυχερό, αφού στην πρώτη φάση του αγώνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ.
Όπως είπαμε στην πρώτη φάση του ματς το Αιγάλεω κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Τζανέτος βρήκε το Βέρμπη και το τελευταίος με σουτ έκανε το 0-1, μέσα σε αποθέωση από τους 3.000 Αιγαλεώτες που δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα.
Στο 16′ το σουτ του Φωστέρη πέρασε άουτ ενώ στο 26΄  ο Φωστέρης με φάουλ απείλησε για τον Χαραυγιακό.
Ο Χαραυγιακός έφθασε στην ισοφάριση στο  39΄ όταν ο Ράμμος με ωραία σέντρα βρήκε τον Γιαννόπουλο και ο τελευταίος άφησε άγαλμα τον Γιώρα και με κεφαλιά εκανε το 1-1. Η απάντηση του Αιγάλεω ήρθε στο 44′ όταν ο Παπουτσης με φάουλ βρήκε το Τζανέτο και ο τελευταίος με κεφαλιά και αφού η μπάλα βρήκε στο πόδι του Αναστασόπουλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 47′ το Αιγάλω είχε την ευκαιρία για να κάνει το 1-3 όμως ο Παπαδόπουλος έδιωξε το σουτ Στάμου. Στο 50′ ο Γιώρας έδιωξε εντυπωσιακά τη κεφαλιά του Βαζούκη, ενώ στο 77′ το σου του Τζανέτου κατέληξε στα σώματα. 
Στο 87′ είχαμε ένταση  και σύρραξη αποβλήθηκαν οι Αναστασόπουλος και Κοντιζάς, ενώ στις καθυστερήσεις την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Μπίτιλης.
Ο Χαραυγιακός στα τελευταία λεπτά βγήκε όλος μπροστά, και το Αιγάλεω  ,στην κόντρα, στις καθυστερήσεις με τονΤσαρκάνι, έγραψε το τελικό 3-1.
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ:Παπαδόπουλος, Τάγκαλος (90′ Κωνσταντίνου), Ράμμος, Βαζούκης, Αναστασόπουλος, Φωστέρης, Τουγουντζόγλου, Κωνσταντόπουλος, Ζήσης (55 Μπιρμπιλης), Μπίτιλης, Γιαννόπουλος.
ΑΙΓΑΛΕΩ:Γιώρας, Κολοβός (66 Μπρεστοβιτσκι), Κοντιζάς, Τζαφεράκος, Παπουτσής, Τζανέτος, Κωτσερίδης, Παπαθανασίου, Σπανός(82 Τσαρκανι) Τουλουβασίλης (46 Σταμος) Βέρμπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου