Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Νεάπολη

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Νεάπολη το Σαββάτο απόγευμα στον  αγώνα μπαράζ ανάμεσα στο Κερατσίνι και την Οδηγήτρια.
 Ένα παιχνίδι που θα κρίνει ποιά ομάδα του Πειραιά θα ανέλθει στην Γ΄Εθνική, κι ασφαλώς παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον στον  φίλαθλο κόσμο του Πειραιά και όχι μόνο.

 Ο καιρός αναμένεται  να είναι σχετικά καλός, αφού οι προβλέψεις περι βροχόπτωσης δεν επαληθεύονται, κι έτσι οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παρουσία περισσοτέρων από 2500 φιλάθλων το απόγευμα στην  Νεάπολη.
 Και οι δύο ομάδες θα παραταχθούν χωρίς αγωνιστικά προβλήματα με το Κερατσίνι να στηρίζεται στα ατού που ακούν στα ονόματα των Ψυχογιού, Τουρνά, Νταουτάι, Κουρκούτης, Μπατή,  ενώ από την άλλη πλευρά η Οδηγήτρια, σίγουρα θα στηριχθεί στην εμπειρία των Χατζάκη, Μακρή, Παπαθανασίου, Καλουδιώτη, Πλάκα.
Όπως είναι γνωστό  ήδη, διαιτητής του μπαράζ είναι ο Νίκος Κουβέλης με βοηθούς τους Φαγκρίδα, Κορώνα και τέταρτο τον Μπαλαχούτη.
 Να σημειωθεί ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί Live από το SPORTAL TV, σε μαγνητοσκόπηση από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ WEB TV, ενώ στιγμιότυπα θα δείξουν ακόμη το ART TV.
Θα υπάρχει επίσης ραδιοφωνική μετάδοση από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90, 4  ενώ είναι χαρακτηριστικό  ότι τον αγώνα θα καλύψουν δημοσιογράφοι, από τον αθλητικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου