Κόλαση στο Πανθεσσαλικό

Και οι.. αόματοι είδαν στον Βόλο!!
Φοβερά επεισόδια τόσο εντός όσο κι εκτός του Πανθεσσαλικού Σταδίου στον Βόλο, στον σημερινό




Τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
 Οδομαχίες ντού, συγκρούσεις με τα ΜΑΤ ξύλο στα επίσημα τραυματισμένοι φίλαθλοι, αστυνομικοί συνθέτουν, την εικόνα, της αναγέννησης του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

 Απίστευτες καταστάσεις που ξερνούν τα όρια...
Οι οπαδοί και των δύο ομάδων κατάφεραν να δημιουργήσουν πριν καν τη σέντρα μία κυριολεκτική ζούγκλα μέσα και έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, μετατρέποντας σταδιακά την αθλητική γιορτή σε ακόμη ένα φιάσκο, όμοιο με αυτό των προηγούμενων ημερών της ΕΠΟ, με γονείς και παιδιά να κλαίνε κάτω από τα καπνογόνα και τα δακρυγόνα του ντουμανιασμένου βολιώτικου ουρανού.
Ενδεικτικό της όλης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, το κυριολεκτικό ΧΑΟΣ στα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου από τραυματισμένους οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ αλλά και έναν αστυνομικό.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του e-Volos.gr, πρόκειται για 11 τραυματισμένους, έναν αστυνομικό και 10 οπαδούς, εκ των οποίων ο ένας θα εισαχθεί σε κλινική του Νοσοκομείου, αφού είναι τραυματισμένος στον πνευμοθώρακα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς κατσαβίδι, ενώ εκ των υπόλοιπων εννέα ενδεχομένως να εισαχθούν άλλοι δύο, αφού οι περισσότεροι φέρουν τραύματα, κυρίως στο κεφάλι. 
Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι οπαδοί που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια δεν ήταν οπλισμένοι μόνο με καδρόνια και πέτρες που έβρισκαν στο χώρο του γηπέδου, αλλά και με φονικά όπλα, όπως μαχαίρια!
Όπως δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Ματθαίος Δραμητινός στο e-Volos.gr, το Νοσοκομείο βρίσκεται σε υψίστη ετοιμότητα, αφού κλήθηκαν και βρίσκονται στο Νοσοκομείο όλες οι βάρδιες και τα χειρουργεία βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστούν. Ενώ το ΕΚΑΒ βρίσκεται ούτως ή άλλως ολόκληρη την ημέρα σε κόκκινο συναγερμό.
 Η ανησυχία εντείνεται, αφού και μετά το τέλος του Τελικού παρωδία  υπάρχει κίνδυνος νέων σοβαρών επεισοδίων ανάμεσα σε οπαδούς αλλά και με τους  άνδρες των ΜΑΤ.

 ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ο ΠΑΟΚ 2-1 ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΓΚΟΛ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΟΦΣΑΙΝΤ!!

 Ο ΠΑΟΚ πήρε το κύπελλο με 2-1 χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε ο Ενρίκε στο 81΄ από καθαρή θέση, μιά φάση ΣΚΑΝΔΑΛΟ, αφού ο επόπτης ήταν ακριβώς στην ίδια ευθεία, όμως δεν μπόρεσε να  δεί την παράβαση που εύκολα θα αντιλαμβάνονταν και οι ΑΟΜΑΤΟΙ!!
 Μέτριος ο ΠΑΟΚ, ανύπαρκτη όμως και η ΑΕΚ, στις λεπτομέρειες κρίθηκε το Κύπελλο, αν θέλετε στα κλειστά μάτια του επόπτη Καλφόγλου.............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου